L'equip de l'Arenal, quart de la classificació, superà l'Eliocroca

PALMA 86
ELIOCROCA 74

PALMA PLAYA PARK: Tecul (8), Paredes (9), Miralles (13), Veski (12), García (15) -cinc inicial- López (1), Marotta (11), Torres (12) i Rigo (5).
27/44 en llençaments de dos, 6/17 en triples i 14/24 en tirs lliures. 24 rebots (5 en atac), 14 pilotes perdudes i 16 faltes.
A.D. ELIOCROCA: Alajarín (3), Ponce (8), Beck (22), López (3), De Antonio (14) -cinc inicial- Matovic (5), Woodhouse (2), Salesa (-) i Moreno (17).
24/37 en llançaments de dos, 6/20 en triples i 8/13 en tirs lliures.
24 rebots (5 en atac), 20 pilotes perdudes i 22 faltes.
ÀRBITRES: Casado Delgado i Forero Rosillo. Sense eliminats.
PARCIALS: 21-22, 38-40 (descans), 61-57 i 86-74 (final).

El Palma Playa Park superà ahir l'AD.Eliocroca sense patir gaire problemes, encara que l'equip visitant va dominar el marcador durant tota la primera part, que acabà amb el resultat de 38-40 a favor seu. Després, l'equip de Matias Cerdà es posà les piles i capgirà el resultat ben aviat, per arribar al començament del quart i definitiu període ja comandant en el marcador.

En el darrer quart l'equip local va augmentar el seu avantatge per acabar guanyant per un còmode 86-74. Fins a cinc jugadors del Palma Playa Park aconseguiren superar la desena de punts.