algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Noranta-dos anys i una salut de ferro

La Germandat dels Alfonsins reuní a taula la família mallorquinista per celebrar l'aniversari del club

P.BATLLE. Palma.

La família mallorquinista va viure ahir una nova jornada festiva per celebrar que el Reial Mallorca ja té 92 anys d'història, que acumula 11 temporades consecutives a Primera Divisió i que gaudeix d'una salut de ferro. Una vegada més, la Germandat dels Alfonsins fou l'encarregada d'organitzar tots els actes de la jornada, però aquesta vegada tingué per primera vegada el patrocini del Consell de Mallorca.

Els diferents actes començaren a les 12 del migdia amb la celebració d'una missa a l'esglèsia de les Tereses en memòria dels alfonsins i mallorquinistes finats. Però l'acte central fou el dinar de germanor que congregà al restaurant Molí d'es Comte a més de dos-cents mallorquinistes que assaboriren un exquisit menú a base de cuixot ibèric, caldereta de peix i marisc i rellom ibèric amb pasta fullada.

A la jornada festiva hi hagué la presència del president del Reial Mallorca, Vicenç Grande,que rebé el Trofeu Grupo Oliver en reconeixement a la seva tasca en el club, el conseller d'Esports i Joventut del Govern Balear, Mateu Cañellas i la consellera d'Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, Dolça Mulet, entre d'altres.

Abans del dinar, es va voler retre un homenatge a les Penyes del Reial Mallorca, i el president de la Federació de Penyes, Jaume Caplloch recollí una placa commemorativa. També reberen una distinció penyistes il·lustres com Bartomeu Barceló (Tolo Güell), Miguel Garro (Penya Graderio), Joana Maria Hernández (Penya Arrabal), Miquel Mesquida (Penya Barralet) i Josep Pons (Penya de Lloseta).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.