nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

García i Aguiló: acord de mínims

El conseller i el president de l'Associació han decidit crear la Comunitat de Propietaris del Lluís Sitjar

62822
Finalment es crearà la Comunitat de Propietaris de l'estadi Lluís Sitjar.

PEP VERGER. Palma.

Joan Aguiló, president de l'Associació de Copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar, i el membre del consell d'administració del Reial Mallorca Joaquín García parlaren dimarts passat i acordaren reunir-se el més aviat possible. De fet, la cimera tindrà lloc abans de dilluns, quan Joan Aguiló parteix de viatge cap a Amèrica del Sud per qüestions professionals.

La primera reunió, de la qual ja els informà Diari de Balears la setmana passada, serví per posar sobre la taula de negociació la necessitat de constituir la Comunitat de Propietaris de l'Estadi Lluís Sitjar i anomenar un administrador que haurà de vetllar pel manteniment de la instal·lació.La Comunitat de Propietaris, evidentment, estaria formada per totes aquelles persones físiques o jurídiques que ostenten títols de copropietat de l'estadi Lluís Sitjar. D'altra banda, Aguiló i García estan absolutament d'acord a acudir com una sola veu a dialogar amb l'Ajuntament de Palma. Joan Aguiló maneja diferents solucions per arribar a un pacte amb el Consistori. D'una banda, l'Ajuntament podria expropiar el solar. El cost de l'operació, en principi, fa impossible aquesta solució, ja que les arques municipals no estan per fer grans dispendis. Un altre camí per arribar a un acord amb el govern municipal és que l'Ajuntament es quedi amb una part substancial del solar i requalifiqui la resta perquè Mallorca i copropietaris hi puguin construir i treure'n uns beneficis.

A més a més, no pot descartar-se tampoc que Cort intenti fer una permuta i cedir un altre solar als copropietaris. No hi ha encara res decidit, però els copropietaris manegen ja la possibilitat de crear la Fundació Lluís Sitjar, que explotaria els seus béns i col·laboraria, en la mesura que volguessin els seus patrons, amb el Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.