cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L' infern turc espera ja un Sevilla que pretén fer història

E.P. Sevilla.

El Sevilla, que ha renascut en la Lliga durant les darreres setmanes, intentarà treure avui un bon resultat de la seva visita a l'infern que l'espera a l'estadi del Fenerbahçe, per rematar així a casa l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions, ja que els homes de Manolo Jiménez volen continuar fent història a Europa.

Jiménez ha convocat tota la seva artilleria per a aquest partit, en una llista a la qual tornen Alves i Keita, que no hi varen ser contra l'Espanyol, i de la qual es queden fora Alfaro, Boulahrouz i Kerzhakov, jugadors, aquests dos darrers, que no semblen comptar pel tècnic.

Per tant, es pot donar per segur que, tot i les 50.000 gargamelles en contra que tindran davant, i de l'ambient caldejat creat després d'haver-se difós unes declaracions en què Jiménez -que les ha desmentides- menyspreava el seu rival, el Sevilla jugarà al cent per cent.

El Fenerbahçe, líder de la Lliga turca, dirigit pel mític jugador brasiler Zico i on juga l'exmadridista Roberto Carlos, practica un futbol marcadament ofensiu, però anàrquic, fet que és una arma de doble tall pel Sevilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.