algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La segona cimera és imminent

Joan Aguiló i Joaquín García es reuniren el gener passat i ho faran una altra vegada ben aviat

58872
Joan Aguiló, president de l'Associació de Copropietaris, vora un forat al tancament del Lluís Sitjar que dóna accés a l'estadi.

La segona cimera és imminent. Joan Aguiló, president de l'Associació de Copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar, es reuní a final del mes de gener passat amb Joaquín García, membre del consell d'administració del Reial Mallorca. Dialogaren sense condicions prèvies en un clima de bona sintonia personal i acordaren tornar-se a veure. Ara, la segona cimera és ja imminent, tenint en compte que Aguiló ha d'emprendre viatge cap a Sud-àmèrica la setmana que ve per qüestions professionals. García i Aguiló estan convençuts que el millor per al Mallorca i els copropietaris és poder acudir a l'Ajuntament de Palma amb una posició conjunta per facilitar així les intencions municipals, que encara no s'han explicitat oficialment. Ara bé, en aquest sentit, la batlessa de Palma, Aina Calvo, reconegué a Diari de Balears que el solar del Lluís Sitjar interessa al Consistori per incrementar la falca verda.

Ahir, Aguiló, acompanyat pel seu vicepresident, Martí Mora, i diferents afiliats, va recórrer l'exterior de la mítica instal·lació per avaluar l'estat del tancament del camp. Joan Aguiló pogué comprovar que hi ha dues possibles vies d'entrada, que seran tapiades com més aviat millor. El president dels copropietaris comprovà que un bocí de la paret de l'estadi, limítrof amb el solar situat entre el torrent i el Lluís Sitjar, està esbucat i s'hi ha col·locat una barrera metàl·lica com a escala.

L'altra possible entrada al Lluís Sitjar es troba al solar situat al carrer de la Sínia d'en Gil, tot i que en aquest cas l'accés és molt més complicat. Una copa del trofeu Sant Bartomeu en terra deixa clar que el Mallorca, en abandonar la instal·lació, no es va endur tots els seus trofeus. Aguiló acudí a la Policia Municipal en finalitzar la visita als exteriors del Lluís Sitjar per denunciar la violació de domicili patida a l'estadi. Així mateix, el president dels copropietaris denuncià que diferents solars limítrofs amb estan oberts i que són utilitzats com a aparcaments i abocadors il·legals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.