algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

L'AEK destituiex sobtadament Serra Ferrer

El mallorquí deixa l'equip grec per la mala ratxa esportiva i la falta de comunicació amb els jugadors

EFE. Atenes.

L'AEK d'Atenes va destituir ahir el tècnic mallorquí Llorenç Serra Ferrer, en la vigília del partit de la Copa de la UEFA contra el Getafe, per la mala ratxa esportiva i la falta de comunicació amb els jugador. Serra Ferrer, de 54 anys, n'ha estat gairebé dos al capdavant de l'AEK i el 2007 havia renovat el seu contracte amb l'entitat fins a 2011. L'AEK es troba tercer en la lliga grega amb 42 punts, darrere de Panathinaikos, amb 46, i Olympiacos, amb 44, després d'encadenar una ratxa negativa en la qual ha guanyat només un partit en les quatre darreres jornades.

Segons la premsa grega, l'entrenador Nikos Kostenoglu prendrà les regnes de l'equip fins que arribi un nou tècnic que se'n faci càrrec. L'AEK s'enfrontarà al Getafe avui, dimecres, a l'estadi olímpic OAKA d'Atenes, en les eliminatòries que condueixen als vuitens de final de la Copa de la UEFA.

La decisió d'acabar el contracte amb l'exentrenador de Mallorca, Betis i Barcelona va ser assumida pel president de l'AEK, Demis Nikolaidis, amb l'esperança que millori l'actuació de l'equip en el que resta de temporada. Els seguidors de l'AEK ja havien expressat el seu descontentament amb Serra Ferrer, com va ocórrer en el recent partit AEK-Veria, en el qual, malgrat guanyar per 5-1, el públic va inundar la grada de mocadors blancs pel joc de l'equip.

La premsa grega també havia carregat contra Serra Ferrer, en assegurar que havia format un equip «de només un ús» i que depenia en excés del brasiler Rivaldo, que va camí dels 36 anys i no continuarà en actiu gaire temps més. La derrota -la sisena d'aquest any- que va sofrir l'AEK el cap de setmana passat en el partit contra Larisa per 1-0, va fer perdre la paciència als directius del club, que volen que l'equip resolgui aquesta situació tan aviat com sigui possible.

Akis Kosionas, expresident i actual membre del club d'amics AEK 1924, va declarar que Llorenç Serra Ferrer «és un bon entrenador» a qui té estima, encara que segons assegura «mai no ha entès el futbol grec». Kosionas va afegir que «el que més va molestar de Serra Ferrer és que mai no va reconèixer els seus errors i atribuïa la culpa als jugadors». No obstant això, Kosionas reconeix que el «AEK guanyà molt amb Serra Ferrer. Va aprendre a ser entrenat per un tècnic de gran categoria i ara esperam continuar avançant en el campionat i recuperar-nos d'aquesta ratxa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.