algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Manzano: «Partim amb el cap ben alt»

El tècnic del Reial Mallorca lloa l'esforç dels seus jugadors i lamenta la mala sort de l'equip

DdB. Palma.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, es mostrà abatut després de l'eliminació en la Copa del Rei a mans del Getafe, però es mostrà orgullós de l'esforç dels seus homes. «El vestidor està trist, però l'entrenador no. Ens n'anam amb el cap ben alt», assegurà l'entrenador mallorquinista, que lamentà la mala sort de l'equip en l'acció puntual del gol del Getafe.

«Ens han eliminat dues jugades desgraciades. Sabíem que el partit era força complicat i el marcador també», es lamentà Manzano, que recordà que «havíem aconseguit el més difícil, que era marcar dos gols i remuntar l'eliminatòria, i quan teníem el partit controlat ells ens han sorprès en una jugada a pilota aturada. El dia de l'Osasuna va sortir cara i avui ha sortit creu, però tot i l'eliminació s'ha de dir que l'esforç dels jugadors es mereix un deu».

En contra del que opinà el tècnic del Getafe, Michael Laudrup, que assegurà que el seu equip havia estat millor en el conjunt global de l'eliminatòria perquè havia gaudit d'un major nombre d'ocasions de gol, Manzano afirmà que «les eliminatòries les passen els equips que marquen més gols, no els que gaudeixen de més ocasions de perill, com quedà demostrat en l'eliminatòria davant el Reial Madrid. El que compten són els gols i el Getafe ens ha guanyat pel doble valor dels gols fora camp. Ara només queda felicitar el Getafe, perquè l'equip que passa és normalment el que ho ha fet millor».

El tècnic andalús, totalment resignat, assegurà que ara és el moment de pensar en el futur i centrar-se en la Lliga. «Després d'haver fet un gran esforç per aconseguir un 2-0, és una llàstima haver quedat eliminat per una jugada puntual, però la vida continua i ens n'anam amb el cap ben alt. Hem de continuar endavant i pensar ja en la Lliga per sumar prou punts per aconseguir la salvació com més aviat millor», sentencià Manzano en la roda de premsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.