muy nuboso
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

L'Atlètic cerca la remuntada a casa

Els dos equips estan obligats a reaccionar després de caure en Lliga

L'Atlètic de Madrid, en la seva pitjor ratxa de derrotes dels últims quinze mesos, i el València, que va agreujar la seva crisi diumenge passat contra l'Almeria, enfrontaran avui les opcions d'accedir a semifinals de la Copa en un partit decisiu, en el qual els blanc-i-vermells han de remuntar un gol en contra.

El Vicente Calderón serà l'escenari del xoc, amb avantatge per als valencians després de l'1-0 a Mestalla i d'especial importància per a ambdós, que veuen en el torneig una bona possibilitat per conquerir algun títol durant aquesta temporada, sobre tots els visitants, molt lluny en Lliga i eliminats a Europa.

Més convincent ha estat la trajectòria de l'Atlètic fins a la data. Quart en la classificació de Lliga i viu en la UEFA, la Copa del Rei és una de les prioritats blanc-i-vermelles per a aquesta campanya, per la qual cosa una eliminació avui seria una decepció i un cop anímic per al grup dirigit pel mexicà Javier Aguirre.

Encara més, després dels dubtes de l'equip en l'última setmana, en la qual ha sofert tres importants derrotes consecutives en Lliga contra el Reial Madrid (0-2) i el Reial Mallorca (1-0) i en Copa del Rei davant el València (1-0).

Alineacions probables: Atlètic de Madrid: Falcón, Valera, Perea, Fabiano Eller, Antonio López, Maxi Rodríguez, Raúl García, Cléber Santana, Reyes o Luis García, Forlán i Agüero.

València: Hildebrand, Caneira, Iván Helguera, Raúl Albiol, Emiliano Moretti, Marchena, Maduro, Ever, Joaquín, David Villa i Mata.
Àrbitre: Undiano Mallenco.
Estadi: Vicente Calderón (20.45 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.