cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

«No era qüestió de venir a suïcidar-nos»

Vicenç Grande, tot i el resultat desfavorable, confia que el Mallorca superi l'eliminatòria

DdB. Palma.

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, no pensa que el resultat sigui una sentència per als vermellencs en aquesta eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei. «No era qüestió de venir a suïcidar-mos», sentencià Grande.

Així i tot, el president mallorquinista no hauria apostat per aquesta derrota abans de començar el duel contra el Getafe. «La veritat és que no hauria firmat aquest resultat», assegurà. «Hauria estat molt millor empatar o guanyar, això és evident», afegí. «Ara ens queda el partit de tornada, i nosaltres ja hem fet remuntades. No serà fàcil, però estic segur que es pot aconseguir», explicà.

Malgrat que el Mallorca no va fer un bon partit, Grande considerà que el Getafe tampoc no fou gaire superior. «Ells no han creat moltes ocasions», digué. «La veritat és que el seu gol ha arribat en una ocasió desgraciada per a nosaltres, amb la defensa un poc despistada», apuntà.

Allò que ara desitja Grande és tenir tot el suport de l'afició el pròxim dimecres en el partit de tornada a Son Moix. «Esper que l'afició véngui a donar suport a l'equip, malgrat que el partit es retransmeti per televisió», digué. «Amb el suport dels aficionats, segur que el Mallorca pot tenir una altra nit màgica».

De tota manera, el president vermell considera que ara no és el moment més apropiat per a lamentacions i que s'ha de mirar cap endavant. «El resultat és el que és», sentencià. «És veritat que no hem tingut ocasions a la primera part, però sí a la segona», afegí. «Crec que el Mallorca no ho ha fet tan malament», afirmà Grande, qui assegurà que el Mallorca hauria pagat cara massa ambició. «No podíem venir a suïcidar-nos. Amb més ambició, tal vegada el Getafe ens hauria marcat tres gols en lloc d'un», explicà. «El Getafe té una plantilla àmplia i amb jugadors joves que estan demostrant molta ambició», va finalitzar el president Vicenç Grande.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.