nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Manzano: «Ells han perdonat molt; nosaltres, no»

El tècnic vermellenc es mostrà satisfet per la victòria sobre el Reial Madrid i lloà l'actitud dels seus jugadors

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, es mostrà molt satisfet per la victòria aconseguida ahir al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid i que suposà la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei i afirmà que «Ens n'anem molt contents perquè ens hem treballat els vuitens de final. El Madrid ens ha dominat en la primera part i ha tingut moltes ocasions clares per marcar, però en el descans hem mogut peça i el Madrid ha anat a menys en la segona part i nosaltres hem sabut aprofitar l'oportunitat que hem tingut. La diferència aquesta vegada és que ells han perdonat i nosaltres no. El seu cop mortífer no ha fet efecte. El Madrid té molt de potencial ofensiu, però al final s'han trobat impotents. Han vist que tenien l'eliminatòria perduda i ha estat provar-ho debades. Però també vull destacar l'actitud dels meus jugadors, ja que tots hem cregut des del principi que era possible eliminar el Reial Madrid».

Malgrat tot, Manzano també destacà alguns aspectes negatius del joc del seu equip en reconèixer que «la nostra entrada en el partit no ha estat bona i hi ha hagut jugades excessives a la nostra àrea. Nosaltres hem aguantat la ruixada com hem pogut. Guti i Gago ens feien molt de mal i en la segona part hem cercat tenir una major possessió de la pilota i tancar una mica més la nostra defensa pel centre i ha estat llavors quan el Madrid ha tingut més problemes per penetrar».

Per altra banda, el tècnic vermellenc donà per bona l'actuació de l'àrbitre Medina Cantalejo i assegurà que no cercà crear polèmica amb les declaracions prèvies al partit, al mateix temps que es defensà de les crítiques de la premsa madrilenya. «No crec que el meu lament per les errades arbitrals que hem patit contra el Reial Madrid enguany hagin condicionat l'actuació de l'àrbitre. Duc nou anys entrenant a Primera Divisió i mai no he entrat en polèmiques. No vaig dir res contra Schuster».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.