València: Hildebrand, Marchena, Caneira, Helguera, Moretti, Silva, Vicente, Baraja, Banega, Joaquín i Zigic.
Edu per Baraja, Sunny per Banega i Mata per Joaquín.

Betis: Casto, Ilic, Juanito, Lima, Babic, José Mari, Juande, Caffa, Fernando, Xisco i Sobis.
Damià per Babic, Capi per Caffa i Arzu per Juande.

ÀRBITRE: Rubinos Pérez (Comitè madrileny). Mostrà targeta groga a Helguera pels locals i a Capi pels visitants.

Gols: 1-0: minut 8, Zigic.
2-0: minut 67, Vicente.
2-1: minut 77, Juanito.

EFE. València.
El València va resoldre l'accès a quarts de final de la Copa del Rei en tornar a derrotar el Betis, en aquesta ocasió en un partit d'alternatives i en el qual va passar més problemes del previst, ja que el Betis mai no va renunciar a donar la sorpresa malgrat la derrota soferta en l'anada per 1-2.

Quan la trobada semblava resolta amb comoditat per als locals, després del 2-0 obtingut per Vicente, el Betis, que va millorar després del descans, es va ficar en el partit amb el gol de Juanito i no va renunciar a cercar la classificació.

Això va fer que la por s'instal·làs a la parròquia valencianista, però els de Koeman saberen gestionmar el darrer quart d'hora i es classificaren.