nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Nadal es classifica amb facilitat

El manacorí es va imposar per 6-1 i 6-2 al nord-americà Rajeev Ram

El tennista mallorquí Rafel Nadal va superar ahir sense problemes el nord-americà Rajeev Ram en segona ronda del torneig de Chennai, puntuable per a l'ATP i dotat amb 296.760 euros en premis. D'aquesta manera aconsegueix classificar-se per a quarts de final, on ja l'esperava Guillermo García-López, que havia superat l'austríac Werner Eschauer.

Amb aquestes victòries, s'assegura un representant espanyol en semifinals, que es podria haver d'enfrontar en aquesta ronda a Carles Moyà, que també és a quarts, on es veurà les cares amb el francès Florent Serra.

Rafel Nadal, número dos del món i primer cap de sèrie en aquesta cita, no va tenir excessius problemes per desfer-se per un còmode 6-2 i 6-1 de l'americà Rajaeev Ram en un duel inèdit, ja que ambdós tennistes no havien coincidit fins ahir, en terres índies.

El manacorí es va mostrar molt sòlid amb el primer servei i s'endugué quatre punts directes en el primer set, a més d'un ràpid trencament del servei del seu rival en el quart joc (3-1) que li deixava encarrilada la mànega, on Ram, 252 en el rànquing mundial, es convertia en un mer espectador.

Amb la intensitat que havia acabat a la primera mànega, amb un trencament de servei, Nadal va continuar imposant el seu ritme i a l'inici de la segona s'assegurà el seu servei i trencà el del rival en el segon. Amb un 3-0 en el marcador, Ram va cercar la reacció i va aconseguir el seu primer joc .

Tanmateix, va ser un miratge, perquè el mallorquí volia acabar com més aviat millor per poder preparar el duel fratricida de quarts de final davant de Guillermo García-López, així que tancà el partit amb el seu servei després d'un nou trencament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.