nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Grande esten la mà a les institucions

El president veu bona voluntat per dur endavant el projecte urbanístic del club

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, repasà ahir l'actualitat vermellenca en una entrevista a Temps d'Esports d'Ib3 amb Pau Pons. El màxim mandatari de l'entitat palmesana es mostrà esperançat en què les institucions donin suport al projecte urbanístic del club perquè veu que hi ha «bona voluntat», encara que no va voler entrar en detalls. A més, lamentà no haver pogut treure cap punt del Bernabéu i lloà la feina que està fent l'equip, del qual espera que finalitzi la temporada entre els deu primers classificats. Interrogat sobre si sentia que havia poc interès per part dels governants per donar un cop de mà al Mallorca per créixer, Grande es mostrà «convençut que hi haurà col·laboració», destacant que «hi ha bona voluntat», passant pàgina de les negociacions amb anteriors governants.

El president precisà que el futur del Mallorca no passa necessàriament per les torres, «si hem d'esclafar-les ho feim», però sí per dur endavant un projecte urbanístic que doti el club d'una nova font d'ingressos. Tot i això no va voler precisar més ja que «hi ha un compromís amb les institucions per no parlar del tema, el que hagi de dir els ho diré, a elles», afirmà Grande per tancar el tema.«Decepció, dolor, mal cos, el Mallorca no havia d'haver perdut mai, el partit va ser nostre». Així va quedar el president després del partit al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid (4-3).

De l'àrbitre, Grande no va voler fer sang i confià en la bona voluntat del col·legiat, encara que si lamentà la seva falta d'encert. «Tal com va passar davant el Vila-real no va estar encertat. El Bernabéu no és un camp olímpic -en referència a l'Ono Estadi-, hi ha molta presió, i de vegades això influeix. Vull pensar que no es va equivocar a posta ni pel nostre suport a la candidatura de Mateu Alemany». El president es mostrà content per la unanimitat que varen mostrar els mitjans mallorquins després de la derrota a Madrid. «M'ha agradat la unanimitat de la premsa mallorquina respecte d'allò que va passar al Bernabéu», i destacà que els mitjans «tenen una llibertat que el Mallorca no té» a l'hora de denunciar les possibles injustícies que passen sobre la gespa.

El president afirmà que que hagués firmat abans de començar la temporada portar els 16 punts que té l'equip ara i els 21 gols anotats per només els 19 rebuts. «Atacar suposa rebre més gols però estic convençut que jugant així acabarem entre els deu primers», comentà Grande que destacà la bona posició de l'equip tot i haver acabat cinc partits amb algun expulsat. El màxim mandatari del club palmesà opinà que aquesta està sent, de moment, una Lliga atípica, «tots els equips estan molt aprop, llevat del Llevant que només té quatre punts la resta està molt aprop, això no és normal», digué per afegir que espera que el Mallorca finalitzi la primera volta amb entre «vint-i-sis i vint-i-nou punts».

Vicenç Grande lamentà la mala sort que havia tengut l'equip en les dues últimes derrotes davant València i Madrid però destacà que l'equip «no havia davallat els braços en cap moment» i es mostrà convençut que els homes dirigits per Manzano «poden puntuar a Sevilla. En demanar-li qui havia estat, per a ell, el millor entrenador de la història del Mallorca, Grande no dubtà en assenyalar Gregorio Manzano i Juan Carlos Lorenzo, encara que també va tenir un record per a l'argentí Héctor Cúper i el mallorquí Llorenç Serra Ferrer. Sobre la possible renovació del tècnic andalús, el president precisà que aquest tema es tractarà quan arribi el moment, «ho farem quan toqui».

Amb l'arribada de Nadal també arriba l'obertura del mercat d'hivern, i tot i que Grande reconegué que Nando Pons ha estat a Argentina veient jugadors, explicà que el club no s'havia plantejat, de moment, fer cap fitxatge. «Encara és massa prest per parlar de possibles fitxatges però en un principi no tenim previst dur ningú».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.