algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Nou capítol per al serial Jonás

L'absència de l'argentí de la convocatòria aviva la sèrie de desavinences entre el club i el jugador

És innegable que els desencontres entre el Mallorca i l'argentí Jonás Gutiérrez van cada vegada a més. El darrer capítol en aquest serial ha estat el fet que Manzano hagi deixat fora de la convocatòria l'argentí en el partit contra el Reial Madrid.

El tècnic andalús considera que Jonás no està en estat de jugar un duel tan important perquè la seva situació al club l'està afectant massa. A més, hi ha la possibilitat que el Galgo hagués demanat una assegurança que cobrís possibles lesions al Mallorca per continuar jugant. Es tractaria que cap lesió no pogués impedir el fitxatge de Jonás pel Portsmouth anglès en el mercat d'hivern.

De fet, és pràcticament una realitat que Jonás ja no renovarà pel Mallorca. El club vermellenc volia adquirir el 50% per cent dels drets del jugador que té el Vélez Sarsfield, el club d'on prové Jonás. Però amb el Mallorca no arribaren a cap acord que permetés aquesta operació. En canvi, el que si es va decidir és que Jonás seria traspassat al final de la temporada i que el Vélez i el Mallorca es repartirien al 50% per cent els beneficis de la seva venda.

Això va enfadar molt Jonás, que havia declarat les seves intencions de quedar-se en el Mallorca malgrat tenir una molt bona oferta del Portsmouth anglès. El Galgo digué explícitament que esperava un esforç del Mallorca per a la seva renovació, esforç que l'entorn del jugador argentí considera que no ha arribat.

El Portsmouth es mostrà disposat a mantenir la seva oferta i Jonás indicà al club illenc la seva intenció de marxar en obrir-se el mercat d'hivern. Això no agradà gens al club vermellenc.

Un altre punt de discòrdia entre Jonás i el Mallorca ha estat la seva fitxa. El Galgo és un dels jugadors pitjor pagats de la plantilla, mentre que el seu rendiment durant el temps que hi porta ha estat òptim. Fins i tot ha vist reconegut aquest fet sent convocat per la selecció argentina. Jonás volia que el club recompensàs el seu esforç i que milloràs el seu contracte. Però les negociacions entre el seu entorn i el Mallorca mai no han arribat a bon port i la millora del seu contracte no s'ha fet efectiva en cap moment.

El club vermellenc es va fer fa tres anys amb els serveis de Jonás Gutiérrez. Des de llavors, l'argentí ha estat un baluard a les alineacions del Mallorca. Però pareix que la relació entre l'argentí i l'equip illenc està arribant a la seva fi i que al Galgo li queda poc temps al Mallorca. De totes formes, el club mallorquí encara ha de dir la seva davant la possibilitat de què Jonás se'n vagi al Portsmouth pròximament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.