cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El derbi de les urgències

Els jugadors d'Inca i Palma reconeixen que el partit arriba en un moment complicat per als dos equips pel fluix inici de temporada

El primer derbi mallorquí de la temporada a la Lliga LEB Or arriba en un moment bastant complicat tant per al Bàsquet Inca com per al Palma Aqua Màgica. Ambdós conjunts han començat el campionat amb dues victòries i cinc derrotes, fet que ha posat el tècnic palmesà, Diego Tobalina, en la corda fluixa. Els inquers Sergio Ramos, Berto Alzamora i Thomas Terrell i els palmesans Pep Pacreu, Francesc Puyada i Guillermo Rejón, coincidiren ahir al palau municipal d'esports d'Inca amb la idea que el derbi arriba en un moment decisiu per als dos equips. Com afirmà Pacreu, capità del Palma, «l'equip que guanyi deixarà l'altra molt tocat».

L'aler del Bàsquet Inca Sergio Ramos destacà que pers als jugadors és un partit més, encara que no per als aficionats, «per ser un derbi sí serà especial per als aficionats». Interrogat sobre la situació classificatòria del proper rival, Ramos li restà importància, «la seva situació tampoc no és tan complicada, sí incòmoda, però la temporada acaba de començar. Han perdut alguns partits que podrien haver guanyat, com nosaltres». El capità inquer, Berto Alzamora, va posar èmfasi en que ambdós conjunts han de menester la victòria per recuperar posicions en la classificació, «l'important és que els dos equips hem de menester la victòria», i afirmà que en un matx d'aquestes característiques no hi ha cap favorit clar. «Favorits per a aquest partit no hi ha, tots dos estam molt igualts i tendrem les nostres opcions. Nosaltres jugam a casa i ells tenen un equip molt fort, així que estam al 50 per cent». Finalment el capità insistí en què l'Inca ha de mirar de no cometre els errors de partits anteriors en els últims minuts.

Per últim Thomas Terrell digué que l'Inca està molt motivat i fent molta feina per guanyar aquest partit «Estam entrenant molt pera aquest partit. És un matx molt important que volem guanyar, però serà difícil perquè el Palma té molt bon equip». Pep Pacreu reconegué que el seu equip arriba al derbi «en una situació una mica complicada i som conscients de la importància de la victòria perquè qui guanyi deixarà l'altra molt tocat». Interrogat sobre si l'equip havia jugat nerviós el passat diuemnge, el capità del Palma respongué que «nervís no ho sé, però el fet de no guanyar et crea certa ansietat, però crec que simplement el passat diumenge no varem estar bé».

Per la seva banda el base Francesc Puyada es mostrà amb moltes ganes d'afrontar el matx per sumar la primera victòria fora de casa del Palma Aqua Màgica. «Estam confiats en què la feina de les darreres setmanes ens ajudi a aconseguir la primera victòria fora de casa», i digué que els jugadors intenten no pensar en la possibilitat d'un possible canvi en la banqueta del seu equip. Finalment, Guillermo Rejón, va insistir en la necesitat de triomf amb què arriben els dos equips i va recordar que el seu equip haurà de jugar contra el Bàsquet Inca i la seva afició. «La gent dóna molt de suport al seu equip aquí al Palau, sí és veritat que ha caigut dues vegades però sense perdre mai la cara al partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.