lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Nalbandián humilia Nadal

L'argentí no va donar opcions al manacorí i ja mira cap al Màsters de Shanghai

El tennista argentí David Nalbandián va vèncer el mallorquí Rafel Nadal per 6-4 i 6-0, i es va adjudicar el Màsters Sèries de París-Bercy, últim de la temporada, després d'un partit on el jugador sud-americà va atropellar el seu rival, sobretot en el segona set, en què Nadal no va ser capaç d'aconseguir un sol joc. D'aquesta forma, Nalbandián ratifica el seu excel·lent moment de forma després de la conquesta del Màsters Sèries de Madrid (on va vèncer els números u, dos i tres del món) a la capital francesa, territori talismà de Nadal, i on també es va imposar a Roger Federer.

El de Córdoba, que ha tingut un final de temporada sensacional, se situa ara novè en el ránquing de l'ATP després d'ascendir des del vint-i-cinquè lloc. Nalbandián queda, a més, com a primer suplent després de desbancar el català Tommy Robredo, per a la Copa Màsters de Shanghai, a la qual podria acudir davant d'una possible baixa d'Andy Roddick, que continua patint pel seu genoll.

Nalbandián molt encertat amb el seu revés durant tot el torneig parisenc, va desplegar de nou un tennis sensacional que va desesperar el manacorí, des del començament. L'encontre va anar pels cursos esperats fins al novè joc, on Nalbandián va trencar el servei de Nadal, que ja tenia oberta la porta que el faria caure en picat. Va treure Nalbandián i va arrodonir el set amb un 6-4, que va deixar tocat Nadal, i demostrà la seva incapacitat poc després, en un segon set, que possibilitaria el setè títol de la carrera esportiva del tennista argentí.

Nalbandián va ser capaç d'escombrar, per segona vegada en dues setmanes, al número dos del món. L'argentí va infligir un contundent 6-0 a la segona mànega, que va començar amb un altre trencament de servei. Va ser allà quan el manacorí va donar símptomes del seu enfonsament i ja no va poder aturar el gran joc de l'argentí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.