nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Vius! El València examina el Mallorca

El conjunt xe, amb moltes baixes, calibrarà les opcions europees del conjunt de Gregorio Manzano

60266
El migcampista Ariel Ibagaza, que no entrà a la llista per jugar davant el Deportivo, tornarà avui a l'equip inicial de Manzano.

Cada partit és un examen i cada punt en joc té la seva importància. Avui, no és diferent. Ara bé, la visita del València (20.00 hores/PPV) servirà per calibrar les opcions reals del Reial Mallorca en aquesta Lliga. Una victòria mantindria l'equip a la zona noble de la classificació, amb clares opcions de lluitar per la Copa de la UEFA, com a mínim. Perdre amb el València entra dins la lògica matemàtica dels pressuposts i l'anàlisi de la plantilla, però allunyaria molt els homes de Manzano de les posicions capdavanteres. Així, tot i que la Lliga és llarga, el duel d'avui contra l'equip -avui dirigit per Óscar Fernández- es presenta com a vital. Manzano poca cosa ha avançat sobre l'onze titular, però és segura la presència dels millors amb l'excepció del sancionat Moyà i del retorn dels que no viatjaren a la Corunya, Ibagaza i Héctor. Així, Lux serà el porter, mentre que la defensa serà l'habitual amb Héctor, Ballesteros -ja ha complit la sanció-, Nunes i Navarro. Al centre del camp, Manzano maneja diferents possibilitats, tot i que el més possible és que juguin Varela i Jonás a les bandes amb Pereyra i Ibagaza a la zona central. I en atac, no s'espera cap novetat. És a dir, Arango i Güiza.

El València arriba tocat, ben tocat, després de ser golejat a la darrera jornada pel Reial Madrid (1-5). El tècnic del filial Óscar Fernández dirigirà el seu segon i darrer partit del primer equip -Koeman ja ha estat presentat- i ho fa apel·lant a l'orgull dels futbolistes per aconseguir un resultat positiu. El conjunt valencianista arriba amb baixes ben significatives, ja que no han viatjat fins a Palma els lesionats Cañizares, Marchena, Baraja i Villa i el sancionat Albiol. Hildebrand tornarà a ser l'encarregat de defensar la porteria, amb Miguel, Helguera, Alexis i Moretti en defensa. El centre del camp és on més dubtes hi ha, però segurament apostarà per Angulo i Albelda al centre i Joaquín i Gavilán com els estilets a les bandes. Finalment, en punta d'atac, Morientes i Silva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.