muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Gran triomf dels joves poblers

A la darrera jornada es decidí el títol entre Lloseta i sa Pobla

El lliurement de preimis de la III Lliga Balear de Clubs de Tir de Fona se celebrà, un any més, en El Corte Inglés, de les avingudes, amb presència de representants dels vuit clubs participants. Després de tres jornades s'imposaren els tiradors del Club Foners sa Pobla, amb un total de 22 punts i superaren per quatre punts el Club Foners Lloseta i per 5'5 la Unió Excursionisa de Menorca.

A continuació es classificaren el Club Foners de Mallorca, de Sant Jordi, amb 15'5 punts. El mal resultat a la primera jornada, en la qual quedaren setè aparta els foners de les afores de la ciutat del podi, l'Jasa d'Eivissa, amb 15'5, els Foners de Son Servera, amb 10, el Club Defensora Sollerense, amb 6, i el Club Esportiu Campanet, amb 3 punts. Aquests darrers només participaren en una de les tres tirades. El guanyadors, l'equip amb una mitjana d'edat més jove de tots els participants, s'asseguraren el primer lloc a la segona i la tercera jornada i quedaren, tercers a la primera.

Els Foners de Lloseta varen perdre l'oportunitat de guanyar en la darrera tirada, en la qual quedaren cinquè, i perderen quatre punts respecte al club pobler.

En el club del Nord de Mallorca s'està treballant molt bé amb els joves i els primers resultats positius en competicions, juntament amb els tiradors majors, demostren que el Club ha agafat el bon camí a seguir. Tot el món del tir de fona va estar present en El Corte Inglés, amb Mateu Canyelles, president de la Federació com a mestre de ceremonies.

Per altra banda, el veterà Diego Camuñas (Campanet) es proclamà un any més campió de Mallorca, seguit de Nicolàs García i Modesto Mañas. En la categoria de dones triomf d'Antònia Reynès, seguit de Marga Darder. I en nins els poblers Miquel Mere seguit de José Antonio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.