nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Gregorio Manzano critica els arbitratges

L'entrenador del Reial Mallorca se sent perjudicat per algunes de les actuacions dels col·legiats

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, lamentà ahir una vegada més, al programa Joc i Gols d'IB3, que presenta Jordi Calleja, la mala sort que té el seu equip amb els arbitratges aquesta temporada i assegurà que «en les nou jornades que es duen disputades ens han perjudicat més que no pas afavorit i aquest cap de setmana l'àrbitre no va saber equilibrar el partit com cal i ens perjudicà amb algunes de les decisions». En primer lloc opinà que en el minut 11 Torrejón cometé un penal «clar» sobre Güiza que hagués pogut representar el 2-0 i qualificà aquesta jugada com a «clau» en el posterior desenvolupament del partit. Acte seguit titllà de «rigorós» el penal de Ballesteros sobre Tamudo i considerà «injusta» la seva expulsió argumentant que «en aquella acció, Tamudo no tenia la pilota en el seu poder. La pilota estava en disputa».

Analitzant el partit, el tècnic mallorquinista reconegué que «havíem començat el partit molt bé. Ha estat un dels nostres millors inicis de partit i hem posat el nostre rival contra les cordes, però ells en canvi ens han xutat dos pics a porta, entre ells un penal, i ens han fet dos gols».

Manzano recordà que el seu equip, aquesta temporada ja ha estat perjudicat en tres ocasions, amb el gol anul·lat a Güiza davant el Vila-real i les expulsions de Ballesteros davant el Betis i l'Espanyol, però considera «que encara és prest per interposar una queixa davant el president dels àrbitres» i que aquesta és l'única opció que té el Mallorca per a protestar pels arbitratges. Manzano lamentà que «al Mallorca li falta pes en el futbol espanyol. Tenim la sensació, no només d'ara, que som un equip simpàtic i que si se'ns perjudica no passa res. No tenim la divulgació a nivell estatal d'altres equips i les vegades que ens perjudiquen no tenen molt de ressó», comentà i reiterà una vegada més que «a Mallorca se xiula molt tranquil».

Malgrat tot, Manzano ja només pensa en el partit amb el Depor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.