algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

El PAM no pot cedir més terreny a la Lliga

El Villa de los Barrios necessita el triomf per fugir dels darrers llocs de la taula classificatòria

El Palma Aqua Màgica pot demsotrar avui, a les 21 hores, en el pavelló Soldado Samuel Aguilar, de los Barrios (Cadis), contra el conjunt de Moncho Fernández, que ja no es el mateix conjunt de les primeres jornades. L'enfrontament serà dirigit pels àrbitres, Sánchez Mohedas (País Basc) i Albacete Chamón (Castella-la Manxa). El club andalús sumà el seu primer triomf la jornada anterior en el Palau d'Esports d'Inca, derrotant els homes de José Luis Abós per la mínima (80-81) i avui vespre sortirà amb l'intenció de comptabilitzar més victories.

En la pista inquera començà los Barrios amb el següent quintet inicial: Pedro Rivero, de base, Francesc Sabaté i José Antonio Ferrer, d'alers i amb els pivots Jesús Chagoyen i Matt Webster. Chagoyen es carregà ràpidament de faltes personals i obligà l'entrada d'André Howard. També entraren en joc el base portuguès Filipe da Silva, l'aler Alex Alba i el pívot Adrian J. Moss, que debutà a l'equip de Moncho Fernández, que es convertí en el millor jugador del partit amb 15 punts i 9 rebots, a més de frebre cinc faltes. Los Barrios apostà la temporada anterior en favor dels jugadors nacionals i aconseguí el bitllet per disputar la fase d'ascens. Enguany s'ha reforçat amb jugadors estrangers com Matt Webster, Andrés Howard i Adrian J. Moss que ocupa el lloc del lesionat Yemi Nicholson.

El Palma Aqua Màgica compta, damunt paper, amb una de les millors banquetes de la Lliga LEB Or. Els primers resultats no acompanyaren i la directiva va prendre la decisió de separar-se del lesionat pívot senegalès M'Bengue i fitxar dos pivots, el nacional José María Balmón, que començà amb bon peu en el Palma Arena contra el Ciudad de la Laguna, i la jove promesa letona Viljar Veski, que també jugarà amb el Palma Playa Park a la Lliga EBA. Diego Tobalina segueix sense poder comptar amb l'exinternacional espanyol Chuck Kornegay que encara no ha debutat amb el club.

Contra la Laguna, els jugadors del PAM realitzaren un bon promig en triples, convertint 15 dels 25 intents, així que si es repeteixen aquestes estadistiques avui a casa de los Barrios seria molt important. El Palma Aqua Màgica sortí de Mallorca amb l'intenció de tornar a l'illa amb la primera victòria a domicili a la butxaca i així poder continuar escalant llocs en la taula classificatòria i intentar finalitzar la fase regular de la Lliga Leb Or com a primer classificat i així aconseguir l'ascens directe a l'ACB .

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.