cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

El millor Reial Mallorca de l'últim lustre

L'equip de Manzano protagonitza l'inici de Lliga més bo dels darrers cinc cursos, inclòs el present

El Reial Mallorca 2007/08 és el millor de l'últim lustre. Després de la treballada victòria al Nuevo Colombino davant el Recreativo de Huelva, el conjunt que entrena Gregorio Manzano està firmant el millor inici de Lliga de les cinc darreres temporades, inclosa la present, un cop disputades les primeres vuit jornades.

El Reial Mallorca ocupa actualment el setè lloc a la classificació amb 14 punts, gràcies a quatre victòries â"Llevant (3-0), Valladolid (4-2), Getafe (4-2) i Recre (0-2)â", dos empats â"Atlètic de Madrid (1-1) i Almeria (1-1)â" i dues derrotes â"Vila-real (0-1) i Betis (3-0).

El conjunt mallorquista duu sumats els mateixos punts que l'Atlètic de Madrid, que es troba en zona UEFA, i es troba a només tres del Barcelona, que tanca el grup dels quatre equips que disputarien la Lliga de Campions l'any que ve.

Els catorze punts que acumula el Mallorca aquesta temporada només són superats pels quinze que comptabilitzava a aquestes alçades de campionat el curs 2002/03 â"any en què el Mallorca alçà la seva única Copa del Reiâ" i els setze de la temporada 1998/99, quan amb Héctor Cúper a la banqueta el conjunt balear fou tercer a la Lliga per primera vegada.

Amb la classificació que presenta el Mallorca ara, una cosa sembla certa: les coses han de canviar molt en les pròximes jornades perquè els seguidors vermellencs hagin de passar pena per la permanència al final del campionat.

El principal secret de l'èxit del Mallorca aquesta temporada és la seva efectivitat golejadora, ja que en vuit jornades ha marcat quinze gols, la xifra més alta a aquestes altures de campionat en les darreres deu temporades. Però, malgrat els 14 punts i els 15 gols a favor, el Mallorca només pot ser setè, fet que desvetla que aquesta temporada la competència és molt dura. Sense anar més lluny, amb 15 punts acumulats a la vuitena jornada l'equip illenc era tercer la temporada 2002/03 i amb 16, segon el curs 1998/99. El més important ara és que el Mallorca ha entrat en una dinàmica guanyadora â"també sap guanyar fora casaâ" i ofereix una imatge d'equip sòlid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.