algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Rafel Nadal apel·la al seu coratge

El manacorí s'imposa a Andy Murray i aconsegueix el pas a quarts

El tennista mallorquí Rafel Nadal va apel·lar al seu coratge per resoldre amb èxit el seu encontre davant l'escocès Andy Murray i segellar el seu pas als quarts de final del Màsters de Madrid, fent gala de la seva fortalesa mental davant d'un rival que va resultar tan difícil com el mateix Nadal pronosticà abans del partit.El manacorí va necessitar dues hores i 16 minuts per superar el britànic per 7-6 i 6-4 en un partit en el qual ambdós van evidenciar certa falta de ritme després d'haver sofert diverses lesions, però van confirmar que estan cridats a fer història en aquest esport.

Nadal, que havia necessitat cinc sets en el passat Obert d'Austràlia per superar Murray, va tornar a sofrir més del necessari davant d'un jugador amb un potent servei "9 punts directes" i que va obligar-lo a prendre més riscs del previst per portar el duel al seu terreny.El número dos del món va començar fred, igual que dimecres, i a punt va estar de pagar-ho. Davant un rival amb un servei demolidor que treia a velocitats properes als 215 quilòmetres per hora i que es va presentar a la pista central sense cap tipus de complex per tenir davant l'ídol local.

Així, Murray, que lluita per tornar al top ten, va gaudir de tres punts de trencament de servei en el segon joc aprofitant la debilitat del manacorí amb el servei i els seus errors cada vegada que la restada de l'escocès arribava enverinada als seus dominis. No obstant això, Nadal va resoldre els conflictes afinant el servei i va frustrar els intents del seu rival d'aconseguir avantatges matiners.Ara, Nadal cercarà el pas a les semifinals davant de l'argentí David Nalbandián, amb el qual mai no s'ha enfrontat. Un nou rival d'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.