algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Nadal supera Bahdatis i ja és a vuitens

El manacorí s'imposà al xipriota per un doble 6-4 després d'estar un mes i mig aturat per una lesió

El tennista mallorquí, Rafel Nadal, es va estrenar amb un triomf en el Mútua Madrilenya Màsters de Madrid davant el xipriota Marcs Baghdatis, i es va classificar amb ofici per als vuitens de final i va aclarir els dubtes sobre el seu estat físic després de gairebé un mes i mig allunyat de les pistes.El número dos del món, vencedor a la capital espanyola el 2005, va començar fred, però va acabar aprofitant la seva major experiència per imposar-se a Baghdatis per un doble 6-4, després d'una hora i 37 minuts de joc i colar-se en la següent ronda.El manacorí, amb el rostre molt seriós, va tardar a entrar en el partit i va permetre Baghdatis cobrar-se els primers avantatges. El xipriota, que va caure la passada setmana en la primera ronda a Viena, va aprofitar els conflictes inicials de Nadal amb el seu servei per enlairar-se al marcador en convertir el tercer dels punts de trencament de servei que va tenir en el quart joc.

Amb 3-1 en contra del balear, el nombrós públic assistent al Madrid Arena va començar a posar-se nerviós i a témer per l'estat dels genolls del tricampió de Roland Garros. Tanmateix, Nadal va resoldre els dubtes neutralitzant aquesta ruptura amb la seva següent restada, la qual cosa va caldejar l'ambient del pavelló.Baghdatis no pensava rendir-se i va tornar a gaudir de dos punts de trencament de servei en el sisè joc encara que en aquesta ocasió no va poder materialitzar-los. A partir d'allà, Nadal no anava a concedir-li més opcions.

Després d'igualar el matx (3-3), el mallorquí va tornar a trencar la sacada al seu rival i va començar a desplegar un joc més vistós, amb contínues pujades a la xarxa i punts de major qualitat. Ja només va haver d'esperar la seva oportunitat per tancar la màniga amb la seva següent sacada.En el segon set, Baghdatis va semblar heretar els dubtes que van apressar a Nadal durant els primers compassos del xoc i el manacorí va fer de les seves movent-lo al seu antull. Va arribar el primer joc en blanc per al manacorí, que li va servir per calmar-se i assumir algun risc més.

No obstant això, va tardar a trencar el partit, però ho va aconseguir amb el primer punt de trencament que va tenir a la màniga (5-4). Així, Nadal, que va tancar l'encontre amb la seva següent sacada, va tirar ofici per seguir en el quadre d'un dels torneigs on és més estimat per l'afició i manté el seu full de serveis intacte davant del xipriota (4-0).Ara, Nadal es mesurarà l'escocès Andy Murray, un jugador amb més experiència a la pista ràpida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.