lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

Abós: «Inca ha de tornar a ser un fortí»

El tècnic del Bàsquet Inca vol que el seu equip es retrobi amb les bones sensacions davant Los Barrios

El tècnic del Bàsquet Inca, José Luis Abós, vol que el palau municipal d'Inca «torni a ser un fortí» com la passada temporada, quan el conjunt del Raiguer només cedí quatre derrotes al seu feud. L'entrenador reconegué que al seu conjunt li falta saber rematar els partits en els últims instants i afegí que contra Los Barrios volen «recuperar les bones sensacions».«Hem perdut a casa un partit contra el Beirasar Rosalia, que és un equip que segurament serà un rival directe i hem de menester recuperar les bones sensacions i guanyar aquest partit», explicà el tècnic aragonès que afegí que el que ha de menester l'Inca és tornar fer del palau d'esports, un fortí. «El que hem de fer és ser un equip difícil de superar a casa i ara tenim una bona ocasió».

De cara al matx contra Los Barrios, equip que encara no coneix la victòria, Abós afirmà que un triomf seria important perquè és un equip «de la nostra lliga», en referència a la lluita per la salvació, primer objectiu d'aquesta temporada del Fundació Bàsquetinca.com. «Tots els partits són importants, encara que, aquest és contra un equip de la nostra lliga i davant un rival que ha perdut els quatre partits que ha disputat. Això vol dir que segurament també està ferit i que vol mirar de remuntar el vol», digué Abós, insistint que el seu equip també ha de «menester guanyar aquest partit».

Respecte a la derrota de la passada jornada a Canàries, l'entrenador inquer reconegué que l'equip no havia sabut afrontar bé els últims minuts del partit. «En determinats moments vàrem tenir moltes pèrdues de pilota i no vàrem saber resoldre la situació», explicà Abós, que vol començar la reacció divendres a Inca. «A Canàries vàrem estar a prop de guanyar el partit però no el vàrem saber rematar, tot i fer un bon matx. Ara, a casa, hem de ser capaços de treure el partit endavant».«Fins ara, en tots els partits, hem tengut les nostres opcions de victòria, fins i tot puc dir que, el de Canàries, ha estat el que hem tengut més fàcil per guanyar, però aquestes situacions finals les hem de saber jugar bé i és important saber resoldre bé aquests moments finals. Ara per ara, a l'equip li falta fer bé això al cent per cent per completar la resta de coses que feim bé a les altres fases del partit».

Abós no va donar més importància de la necesària a les baixes de Marc Blanch i Joan Riera i afirmà que confia en la qualitat de la resta de la seva plantilla. «Els que siguin a la pista seran els que hauran de guanyar el partit. No sé si ho notarem molt o poc, però penso que tenim jugadors amb capacitat a bastament perquè es noti el menys possible. Per a nosaltres són jugadors importants però els més importants seran els que estiguin jugant al camp i són els que han de guanyar el partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.