algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

Rafita i Crespí, jugadors indispensables

Malgrat que el Mallorca ha prescindit dels seus serveis aquesta temporada, tots dos triomfen fora de l'illa

Malgrat que el Mallorca ha prescindit tant dels serveis de Rafita, traspassat al Castelló, com de Martí Crespí, cedit aquesta temporada al Granada 74, tots dos jugadors han demostrat que tenen molt de futbol que donar de les seves botes i que podien haver estat possibles actius vermellencs aquesta temporada.Rafita és una peça clau en el Castelló com a canalitzador del joc de l'equip valencià i la seva titularitat està més que assegurada. El seu inici de temporada està sent envidiable i res indica que no pugui anar a més.

Per la seva part, Martí Crespí és tot un baluard en la defensa del Granada 74, on l'entrenador Antonio Tapia el té com un dels indiscutibles jornada rere jornada.Un altre dels jugadors del Mallorca que ha anat a provar sort fora de l'illa és Carmona, un dels fixos en les convocatòries del Cartagena.Tal vegada aquests jugadors han tengut més sort que Dani González, cedit al Pontevedra i amb un inici de temporada un poc irregular.Però el que queda clar de tot això, és que el Mallorca ha prescindit de jugadors que aporten moltes coses a altres equips i que s'han convertit en indispensables a diferents llocs del panorama futbolístic estatal.

Potser Prats protagonitza la creu d'aquesta situació, ja que el seu pas per l'Hércules, de la Segona Divisió, no està sent tan bo com s'esperava i ocupa un lloc a la banqueta des de fa un parell jornades.L'única dona d'aquest seguiment de mallorquins a fora no és altra que Melissa Nicolau, una peça molt important a les files del Rayo Vallecano femení, equip que competeix a la Superlliga Femenina. Ja des de fa diverses temporades, Melissa Nicolau té més que avalada la seva capacitat d'aportar bon joc.

Xisco Nadal, del Vila-real B, és un altre dels mallorquins que triomfen aquesta temporada. Malgrat haver passat per durs moments en l'anterior, el davanter mallorquí s'ha fet amb un lloc important en el seu equip i el seu entrenador té tota la confiança dipositada en ell.Rafel Sastre també està aconseguint fer un bon paper a l'Sporting de Gijón, de la Segona Divisió. El mallorquí és tota una garantia en la defensa per a l'equip asturià i té molt per aportar al seu equip.Són molts els mallorquins que triomfen fora de l'illa, que s'han vist obligats a cercar el seu futur a altres equips de l'Estat o, fins i tot, a altres països d'Europa, com és el cas de Vallori al Grasshoppers suís, o Toni González al Paok grec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.