nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Abós no es fia del Ciudad de la Laguna

L'entrenador del Bàsquet Inca destacà la «gran conjunció» de l'equip canari

José Luis Abós, entrenador del Bàsquet Inca, va recalcar ahir en roda de premsa que el pròxim rival del conjunt des Raiguer, el Ciudad de la Laguna, és «un equip amb una gran conjunció».«L'equip canari conserva el mateix bloc amb el qual aconseguiren l'ascens a la Lliga LEB Or», recordava Abós. S'ha de destacar que el Ciudad de la Laguna és un dels dos equips que enguany, juntament amb el Beirasar Rosalia, ha ascendit a la segona categoria del bàsquet estatal, pel que «tenen avantatge sobre la resta dels equips», perquè encara han d'acabar de perfilar el seu joc. Els canaris avantatgen el Bàsquet Inca, amb dues victòries i una sola derrota.

El partit, que es juga demà divendres a les 21.00 (hora insular) a la pista de l'equip canari, suposarà una prova per avaluar la millora dels inquers, que han perdut els dos darrers enfrontaments contra el Beirasar Rosalia i l'Alacant Costa Blanca. Abós declarà que el partit serà molt complicat, ja que els canaris «són molt forts jugant a casa».«A la seva pista són molt perillosos, ja que compten amb el suport de la seva gent», precisà el tècnic.

Marc Blanch és dubte per al partit de demà. L'escorta barceloní no s'ha pogut entrenar amb el grup durant la setmana així que, en principi, no jugarà a Canàries.

A l'entrenament anterior a la compareixença, els homes d'Abós realitzaren diversos exercicis de tir exterior, que el tècnic no volgué relacionar amb el pobre percentatge de tirs de tres aconseguit davant el Beirasar Rosalia el passat divendres. La pràctica de llançament exterior «no té res a veure amb el que va succeir davant el Beirasar», ja que com el mateix tècnic recordà, contra l'Alacant el percentatge fou molt superior, «qüestió de sort».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.