algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El quartet de Coll va batre el rècord de la prova amb 2.19.05

També el millor equip femení millorà la plusmarca de la cursa

En la segona edició de la Marató per relleus Ciutat de Manacor, en un circuit urbà del passeig del Ferrocarril de la Ciutat dels Mobles, es milloraren els rècords principals.

El quartet masculí, format pels dos atletes de la SG Pontevedra, Carles Coll i Toni Monsálvez, amb dos del Montuïri 91.8, Gerard Radó i Joan Puigservera, deixà la nova plusmarca en 2.19.05 hores. Carles Coll, amb un registre de 34.01 minuts pels 10.548 metres que cada un dels participants va recórrer, sumà el millor temps parcial de tots els participants.

El segon millor temps de tots els equips participants va ser els del club local Club Atletisme Mancor, format per Sebastià Duran, Tomeu Riera, Tomeu Nicolau i Fernando Ruiz, amb un temps de 2.28.53.

Tercer va ser un quartet format per atletes veterans, igualment del Club Atletisme Mancor, format per Toni Font, Toni Riera, Pep Morales i Jaume Pascual, amb 2.41.39.

El primer equip femení, integrat per Marisol Martí, Cris Fullana, Joana Galletero i Bel Duran, marcà, així mateix, una nova plusmarca, de 3.14.34 hores, pels 42.195 metres del recorregut urbà de la Ciutat dels Mobles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.