algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

L'hora dels canvis

Les sancions i les baixes faran que diumenge hi hagi novetats

Gregorio Manzano haurà de fer canvis a l'alineació que presenti diumenge davant el Getafe. I és que a les baixes obligades de Ballesteros i Güiza per sanció, i a la de Dorado i Webó per lesió, s'hi afegeixen els dubtes de Jonás i Nunes, que a l'entrenament d'ahir s'hagué de retirar abans d'hora a causa d'una contractura als isquiotibials de la cama dreta.

El central portuguès hagué d'abandonar la sessió a l'Ono Estadi quan només feia uns minuts que els jugadors vermellencs havien sortit a la gespa sota una persistent pluja. Més tard, tornà al camp per realitzar una sessió de correguda contínua amb Dorado i Jonás.La seva participació en l'enfrontament contra el Getafe de Michael Laudrup encara no està del tot descartada, ja que s'espera a veure com evoluciona la contractura. En la mateixa situació es troba Jonás Gutiérrez, que podria rebre l'alta en els propers dies, depenent de com respongui el genoll dret.Així, el tècnic mallorquinista haurà d'esperar fins a dissabte per saber si pot disposar de dues de les peces clau d'aquest Mallorca.

Les sancions i les baixes obligaren Manzano a fer diversos canvis a l'equip titular. D. Navarro i Víctor en el lloc dels sancionats Ballesteros i Güiza, i Varela i Ivan Ramis en el lloc de Jonás i Nunes. Moyà, Fernando Navarro, Héctor, Pereyra, Ibagaza, Tuni i Arango completaren la resta dels escollits. També el solleric Tuni va tornar al conjunt titular després de dos partits sense entrar en els plans del míster.

La possible baixa de Nunes ha obert la porta a la possibilitat que el pobler Ivan Ramis disputi els seus primers minuts oficials aquesta temporada, després que el tècnic hagi optat per D. Navarro per donar descans a Ballesteros.Víctor Casadesús tindrà l'oportunitat de reivindicar-se. Després de convertir-se en l'artífex de la remuntada contra el Valladolid, l'algaidí podrà demostrar davant el Getafe que és apte per fer-se un lloc fix a l'equip, tal com va demostrar al partidet d'ahir firmant un dels tres gols que els titulars feren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.