algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Pere Perelló confia presentar Ayre de forma oficial a finals d'octubre

Explicà que ja ha aconseguit suports suficients per dur endavant el projecte

El navegant mallorquí Pere Perelló té l'intenció de presentar l'equip Ayre a finals d'octubre com a nou sindicat que competirà a la 33a edició de la America's Cup, segons indicà ahir a València.Perelló no volgué concretar exactament la data en què oficialment el projecte Ayre es convertirà en un nou desafiament de la regata. «Volem que a final d'octubre sigui una realitat i es treballa per això», apuntà.El navegant i coarmador del Siemens matisà que després de l'anunci d'ACM d'ahir que indicava que es podia endarrerir la regata «el calendari també s'ha trastocat i supòs que el farem oficial una vegada es resolgui el conflicte judicial que mantenen obert BMW-Oracle i l'Alinghi davant el Tribunal Suprem de Nova York.

Perelló explicà que Ayre «no és un grup de bojos, sinó un grup de gent boja per competir a l'America's Cup». «Si hagués conegut abans aquest món, m'hi hagués ficat», afegí. L'empresari mallorquí no desvetllà els possibles patrocinadors per cobrir un pressupost de 100 milions d'euros, però sí afirmà que «en els dos darrers mesos s'han aconseguit suports suficients, fins i tot més dels que jo em pensava», desvetllà.

El pressupost final dependrà de quan es disputi la regata finalment. «No és el mateix que es faci el 2009, el 2010 o el 2011», explicà. Perelló considera que per a ell i per als seus patrocinadors «seria millor que no fos el 2009, però si al final es manté la data inicial estam preparats».El projecte Ayre és molt ambiciós «perquè hi tendria cabuda la part esportiva que dirigirà l'argentí Guillermo Parada, la cultural que durà Cris Gabarrón i la social que recaurà en Jorge Forteza», avançà. Perelló assegurà que encara no ha concretat cap navegant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.