nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Moltó: «Estan deixant morir aquest esport»

El campió d'Europa del Drac Palma criticà la «Supercopa clandestina» per la falta de la televisió en la final

José Luis Moltó, campió d'Europa amb la selecció espanyola i jugador del Drac Palma, va mostrar la seva indignació per la celebració d'una «Supercopa clandestina», per l'absència de televisió, i va concloure que «algú no ha fet els deures i està deixant morir aquest esport». «És increïble que després de l'èxit sense precedents d'aconseguir la medalla d'or en el campionat d'Europa de voleibol a Moscou se celebri una Supercopa, amb cinc campions en un equip, clandestina», va dir Moltó. «No hi ha televisió, no hi ha promoció, no s'està aprofitant la ratxa del triomf. Sembla que algú no ha fet els deures i que està deixant morir aquest esport», va afegir el central internacional.

Moltó va mostrar el sentir general dels jugadors, i es queixava també de la mala organització de la Supercopa d'Espanya. «Ens han posat en hotels amb llits d'1'80 metres "Moltó fa 2'07 metres d'alçada" i així és impossible dormir. La xarxa, en el matí del partit, tenia vuit forats i la van haver de canviar. Les pilotes eren poques i desgastades per l'ús. La pista era bruta i vella...», va explicar. «Ha estat un desastre d'organització, però sembla que ningú no vol adonar-se'n i assumir responsabilitats. Estam davant d'una oportunitat única de revitalitzar el voleibol», va continuar el nominat com a millor bloquejador de l'europeu a Rússia.

El jugador també va parlar de la renovació del seleccionador nacional, l'italià Andrea Anastasi. «Esperem que no hi hagi res estrany, però em sembla un desastre que no l'hagin renovat abans perquè ha fet un treball magnífic i tots els jugadors estam molt satisfets. Mai no s'havien recollit aquests èxits: campions de la Lliga Europea i campions d'Europa», va indicar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.