• Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

Triomf en el darrer alè

Una cistella de Puyada assegura la victòria del Palma Aqua Màgica sobre el Gandia, però el pobre joc i la lesió de Roe preocupen els responsables del club de Ciutat

PALMA AM 74
GANDIA 72
PALMA AQUA MÀGICA: Lou Roe (18), Feliu (2), Puyada (12), Rejón (11), Jackson (10) -cinc inicial-, Muya (2), Pacreu (10) i Schutte (9).
23/31 tirs lliures, 15/29 llançaments de dos punts, 7/23 triples, 26 rebots (2 ofensius), 10 pilotes perdudes i 25 faltes. Sense eliminats.
BÀSQUET GANDIA: Jorge Jiménez (20), Luengo (10), Wilborn (8), Shay Miller (6), Àlex Burgos (8) -cinc inicial-Rubén Burgos (5), Jordi Vallmajó. Rodríguez, Blackshear (9) i Gitterer (6).

18/24 tirs lliures, 15/33 lançaments de dos punts, 8/18 triples, 26 rebots (4 ofensius), 7 pilotes perdudes i 26 faltes personals a més de dues tècniques, a l'entrenador Isma Canto i la banqueta.

ÀRBITRES: El madrileny Sánchez Martín i la catalana Marta Hernando Prior. Desencertada actuació.
MARCADOR: 14-27, 34-45 (descans), 60-60 i 72-74 (final).
Un llançament en el darrer ale del base Francesc Puyada assegura al Palma Aqua Màgica començar la lliga regular amb una victòria per 74-72.
Pocs segons abans, els visitants intentaren penetrar davall la cistella local. I els àrbitres no assenyalaren una possible falta al base Jordi Jiménez, el MVP de l'enfrontament. En el contracop sumaren els homes de Diego Tobalina la cistella decisiva.

Una victòria que deixà un gust amarg de boca entre els seguidors del club de Ciutat. Els valencians varen dominar durant gran part del matx, i arribaren a tenir en el primer quart la màxima diferència en el marcador (12-25).

Els homes d'Isma Cantó varen mantenir la iniciativa en el marcador durant el primer temps (34-45).
Després arribaren els millors minuts de joc dels jugadors del PAM. Els locals aprofitaren que els homes alts del conjunt valencià estaven carregats de faltes, ja que quedaren eliminats Shay Miller, ja en el minut 25, i Blackshear, mentre que Ruben Burgos i Elgrace Wilborn acabaren amb quatre faltes. Uns fets de deixaren el Gandia gairebé sense joc interior.

En els darrers minuts no pogué comptar Diego Tobalina amb Lou Roe, el jugador millor pagat de la LEB d'Or, amb problemes en els bessons.
En el tercer quart, amb un parcial de 14-3 (48-46) capgiraren els locals el marcador advers. I després de diferents alternatives assegurà Francesc Puyada, en el darrer alè, la victòria dels homes de Tobalina, amb molta sort i errades arbitrals.

El Palma Aqua Màgica ha de millorar molt el seu rendiment. Sense Lous Roe és un conjunt vulgar, una presa fàcil per als equips capdavanters de la LEB d'Or.

Malgrat la lesió de Lou Roe i l'absència del pivot senegalès Demba M'Bengue, el Palma Aqua Màgica sempre ha de ser superior al conjunt valencià, un dels conjunts que lluiten per no perdre la categoria.

Les compensacions de la parella arbitral descentrà els dos conjunts, però perjudicà més la banqueta d'Isma Cantó ahir en el Palau de Son Moix.