algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un Saragossa conformista perd per la mínima amb l'Aris

Aris 1
Saragossa 0

Aris: Chalkias, Neto, Ronaldo, Papadopoulos, Marco Aurelio, Nemplegeras, Ronald García, Felipe Sanchón, Calvo, Ivic i Koke.
Sistón per Felipe Sanchón, Javito per Calvo i Koulouheris per Ivic.

Saragossa: López Vallejo, Diogo, Ayala, Pavón, Juanfran, Zapater, Luccin, Matuzalem, D'Alessandro, Sergio García i Oliveira.
Gabi per Diogo i Diego Milito per D'Alessandro.

ÀRBITRE: Viktor Kassai (Hongria). Amonestà Chalkias, de l'Aris de Salònica, i Luccin, del Sarogossa.

Gols: 1-0: minut 6, Papadopoulos.

EFE. Salònica.
El Reial Saragossa va perdre per la mínima en la seva visita a l'Aris de Salònica, després d'un partit en el qual li va faltar sort o encert en la rematada. Així mateix es va mostrar conformista i féu la sensació de no forçar la màquina i de fiar-ho tot al duel de tornada que es disputarà a La Romareda.

L'equip aragonès va ser massa lent i previsible durant tot el partit, amb poc ritme, intermitent i sense gaire velocitat per sorprendre el seu rival, que hi va posar molta voluntat i amb això va ser suficient per emportar-se la victòria.

Tot i així, el Saragossa va gaudir d'ocasions molt clares, especialment en el primer període, però la falta d'encert en la rematada unes vegades i les excel·lents intervencions del porter Costas Chalkias ho van impedir.

El resultat és superable, però amb el deure de no haver marcat un gol, una cosa que sempre suposa un problema per al partit de tornada.
Així i tot, el Saragossa espera poder refer-se d'aquesta derrota.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.