algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

El Barça comença amb bon peu

L'equip blaugrana doblegà l'Olympique de Lió per un clar 3-0

Barcelona 3
Olympique lió 0

BARCELONA: Víctor Valdés, Milito, Márquez, Abidal, Zambrotta, Xavi, Touré Yaya, Deco, Messi, Ronaldinho i Henry.
Iniesta per Ronaldinho en el minut 65, Giovani Dos Santos per Xavi en el minut 78 i Bojan per Messi en el minut 88.

Olympique lió: Vercoutre, Riveillere, Squillaci, Clerc, Belhadj, Bodmer, Toulalan, Juninho Pernambucano, Kallstrom, Govou i Benzema.
Baros per Belhadj en el minut 61, Ben Arfa per Benzema en el minut 75 i Keita per Kallstrom en el minut 82.

ÀRBITRE: Massimo Busacca (Suïssa). Amonestà Touré Yaya i Henry per part del Barcelona.

Gols: 1-0: minut 20, Clerc en pròpia porta.
2-0: minut 81, Messi.
3-0: minut 91, Henry.

EUROPA PRESS. Barcelona.
El Barcelona resolgué el primer partit a la Lliga de Campions amb un clar triomf davant l'Olympique de Lió, en un matx liderat per Messi, qui fabricà el primer gol blaugrana (minut 21) i fou l'autor del segon (minut 82), i que finalitzà en el temps afegit amb el primer gol de Henry en partit oficial com a blaugrana.Messi, la gran novetat del Barça, qui reapareixia després de perdre's el partit davant l'Osasuna per un problema muscular, tornà a ser la principal referència ofensiva del conjunt de Frank Rijkaard i el jugador determinant. Dues accions de l'argentí serviren per doblegar un Lió més innocent que s'esperava i que no arribà a plantejar seriosos problemes a Valdés.

El Barcelona resolgué el matx en els minuts finals, sense fer un bon joc en línies generals, encara que amb la superioritat suficient com per no patir en defensa en cap moment i poder assegurar-se el primer triomf a la lligueta, molt necessari per a calmar els ànims en l'equip de Rijkaard.El Barça oferí ganes i entrega des del primer minut i intentà donar al joc la velocitat que li faltà a Pamplona i a Santander, davant un Olympique molt especulador que en ell és habitual i que sortí a conservar el resultat inicial en el primer temps. Als francesos, emperò se li complicaren les coses quan en el minut 21 una acció individual de Messi acabà amb un gol a pròpia porta d'un desafortunat Clerc, qui desvià al fons de la seva porteria una centrada de l'argentí.Malgrat el domini dels catalans, el gol de la tranquil·litat no arribà fins al minut 81, després d'una brillant triangulació entre Deco i Iniesta que culminà Messi a plaer. Ja en temps afegit, Henry marcà el tercer després d'una jugada de Giovani.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.