nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Barcala i Mendes apunten amunt

El Drac Palma dóna per tancada la plantilla i ja només vol títols

El Drac Palma presentà oficialment els seus dos nous jugadors, l'oposat andalús Juan Carlos Barcala i el central brasiler Vinicius Mendes.
Amb la seva arribada, la plantilla es considera tancada i ara ja es pensa en els compromisos de pretemporada, però sobretot en l'inici de Lliga, previst per dia sis d'octubre.

Barcala procedeix de la UD Vecindario i jugarà a l'equip de Marcelo Méndez durant la pròxima temporada. L'andalús tornà de la concentració amb la selecció espanyola fa tan sols uns dies i ja s'ha incorporat amb tota normalitat sota les ordres del seu nou tècnic. Barcala manifestà que se sentia «molt content d'acceptar un repte tan ambiciós» i espera «canviar la meva condició de jugador de banqueta per la de titular indiscutible».

Una vegada que conegué tota la plantilla, l'internacional assegurà que no dubta que l'equip «repeteixi títols tot i què l'equip hagi canviat radicalment», per la qual cosa justificà que «la joventut serà la nota positiva de la plantilla». Malgrat reconèixer haver tengut «altres ofertes entre les quals hi havia la de dos equips de Lliga de Campions», l'oposat reconegué que la seva intenció era «quedar a Espanya i per això volia fitxar pel millor equip».

Per la seva banda, el central brasiler, Vinicius Mendes, és l'altre dels fitxatges de renom de l'estiu per part del Drac Palma amb vista a la nova temporada. El jugador, de 24 anys i 1.98 metres d'alçada, precedeix del CIMED Voleibol i ve recomanat expressament pel tècnic de l'equip, Méndez.

«Vés-hi amb els ulls tancats» foren les paraules amb què el seu amic i excomponent de l'equip, Rodrigo Freitas, acabà de convèncer el central perquè vengués al club.

Així mateix, es mostrà «molt feliç perquè és un equip que es coneix a tot el món i té una gran plantilla per arribar a la Lliga de Campions». Ambdós jugadors prometeren treball i esforç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.