algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Domini de Myriam i Tomeu Pons al Trofeu Infanta Elena

S'imposaren en la primera prova de 0'80 i 1 metro respectivament

El trofeu SAR Infanta Elena de salts que s'està disputant en el Reial Club Escola d'Equitació de Mallorca ha celebrat les primeres proves de classificació en la competició més important del calendari hípic de les Illes Balears, que reuneix al voltant de 200 genets i amazones.

Les primeres proves del premi C.D.S.C.M. Es Fortí es van realitzar sobre una altura de 0'80 metres; del premi Direcció General d'Esports del Govern de les Illes Balears sobre 1 metre; i el premi Ajuntament de Bunyola sobre 1'10 metres d'altura.

Nombrós públic es va acostar divendres vespre fins a la carretera de Sóller per presenciar les proves, que es van desenvolupar sense incidents ni caigudes importants, i en la qual els genets i amazones van demostrar, al costat dels seus cavalls, un gran nivell i esportivitat.

Es pot destacar, així mateix, la joventut dels participants i els pocs exemplars que van aconseguir acabar el seu recorregut sense cap falta, sobretot en la prova d'1 metre.

Pel que fa a la Prova Centre Esportiu Socio Cultural Militar Es Fortí, la victòria fou per a Heidi du Clergat (Club Hípic Elcorcel), que va ser muntat per Myriam Pons. La segona posició fou per al cavall del Club Hípic Es Pas, Juliet, que va participar a les regnes d'Alexandra Padielau. Casper (C.H. Bon Sol) amb Claudia Uviña, acabà en tercer lloc.

En la prova Direcció General d'Esports de les Illes Balears, Tamarey, a les regnes de Bartomeu Pons, Lupin (Alicia Fiol) i Flambeur III (Agustí Sastre), ocuparen les tres primeres posicions. Jusette du Bouvron, amb Felipe Pérez, guanyà la prova Ajuntament de Bunyola.

Ahir vespre es va disputar la segona prova de classificació sobre les mateixes altures, que decidiran els deu cavalls que disputaran la final, avantsala per a les dues proves més importants: el trofeu Fabiola Fruchaud i l'Infanta Elena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.