algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Festassa a l'Ono Estadi

Un il·lusionant Reial Mallorca 2007/2008 es va presentar ahir davant la seva afició

El Reial Mallorca 2007/2008 es engalanar ahir a l'Ono Estadi en una cerimònia emotiva però poc original, que recordà molt la de l'any passat. Prop de vint mil vermellencs ompliren les grades del coliseu palmesà per veure la presentació del seu equip amb vista a la nova temporada i per gaudir d'un partit contra un dels millors equips d'Europa, el Bayern de Munic. La cerimònia va començar amb la interpretació per part de Marga Pocoví i Pere Albis de La Balanguera, que va ser seguida per la sortida dels jugadors a la gespa de l'Ono Estadi, això sí, precedits pel «jugador» número zero, que no és altre que el Dimonió. Els homes del Mallorca botaren al camp per ordre de dorsal, per la qual cosa Miquel Àngel Moyà fou el primer que rebé l'escalfor del públic.

Un dels protagonistes d'aquesta presentació al més pur estil NBA va ser l'argentí Ariel Ibagaza, que després d'haver de vestir l'any passat el número 15, ahir ja portava a l'esquena el «seu» número 10. Amb el ritme de Queen i AC/DC tota la plantilla vermellenca va sortir per rebre les mamballetes de la gent, fins i tot el recentment arribat Gonzalo Castro, que ho va fer lluint el número 12. Un altre dels noms propis de la presentació va ser el de l'argentí Jonás «el Galgo» Gutiérrez, que no es va tallar i va aprofitar la música per fer un ball quan sortia a la gespa i despertà la festa dels aficionats que omplien l'estadi palmesà. Després de la sortida dels jugadors de la pedrera Dani González i Martí Crespí, va ser el torn del cos tècnic. El darrer que féu la seva aparició va ser el president de l'entitat, Vicenç Grande.

Una vegada que jugadors, tècnics i president es trobaren enmig del camp va ser el torn de l'himne del Mallorca, interpretat novament per Marga Pocoví i Pere Albis.

Abans dels parlaments el club va voler homenatjar la cantant Chenoa, que rebé una rèplica de l'Ono Estadi i la samarreta de l'equip. El primer que va parlar va ser el capità de l'equip, Sergio Balleteros. El jugador valencià, referència de la defensa del Mallorca, va agrair als aficionats la seva presència a l'estadi i el seu suport durant la passada temporada. «Enguany començam amb molta il·lusió i amb el vostre suport segur que serà un any il·lusionant». El central va desitjar poder oferir un «bon futbol i victòries» per poder fer gaudir els socis del Mallorca del joc de l'equip.

Ballesteros va cedir la paraula a un Gregorio Manzano que s'atreví a parlar en català per donar gràcies a l'afició pel seu suport. El president Vicenç Grande va ser el darrer que agafà el micròfon. El mandatari vermellenc també va agrair la presència al camp dels seguidors del Mallorca. Grande desitjà una temporada amb menys patiment que les anteriors, «amb més punts que la passada temporada» per poder fer que la gent gaudeixi més. A més, Grande va demanar a la seva plantilla una bona actuació a la Copa del Rei, competició en la qual el president espera «arribar com més amunt millor». El mandatari finalitzà la seva intervenció donant gràcies per poder comptar «amb la millor afició del món».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.