algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

La pluja torna ajornar el partit de Nadal

El tennista manacorí Rafel Nadal i el suec Robin Soderling, dignes exemples de les pertubacions que està generant la pluja a Wimbledon, tercer Grand Slam de la temporada, ajornaren fins avui un duel molt interessant i que es va veure interromput en diverses ocasions pel líquid element.

A la darrera interrupció, Nadal servia, amb 40-15 al seu favor, per situar-se 3-0 en el cinquè i definitiu set després que el partit hagués fet un gir imprevist amb la resolució del tercer parcial, en el qual Nadal, fins i tot, gaudí d'una pilota de partit que envià fora per milímetres. El tercer set s'estava resolent en el tie break, després que en els dos primers el manacorí hagués imposat la seva autoritat per un doble 6-4, amb interrupció per la pluja inclosa. Amb 7-6 pel mallorquí, la pilota sortí fora per poc i el partit es va suspendre amb 7-7 en el tie-break.

En el retorn a la pista, dos punts consecutius de Soderling, el segon amb un gran ace, prorrogaren el duel. El suec, que era el primer test seriós pel número dos mundial sobre l'herba de Londres, millorà a més les seves prestacions i amb el servei es mostrà intractable.

Nadal, el joc del qual ja havia començat a caure en el tercer set, fou presa fàcil del potent suec, que li rompé el servei en el setè joc per equilibrar el partit a dos sets. Començava un altre cop el partit, però amb un Soderling crescut i convençut que podia tancar la remontada i un Nadal més apàtic de l'habitual.

Però el manacorí sempre troba forces per recuperar-se i rompé el servei del seu adversari en el segon joc per situar-se amb 2-0 i 40-15 abans que la pluja perllongàs fins avui un partit que hauria d'haver finalitzat dissabte.

El manacorí havia acusat lleugerament els nervis a l'inici del partit perquè tenia davant un gran especialista en superfícies ràpides, que botà a la pista i desplegava un servei molt efectiu. de fet, arribà a comptar amb un primer punt de break del partit en el segon joc. Nadal salvà el contratemps i acabà anotant-se el primer set.

En el segon parcial començà arrebassant el servei a Soderling en el primer joc, però el suec equilibrà el partit poc després (3-3). Això no obstant, Nadal tornà a fer un break (4-3), moment en el qual la pluja obligà a aturar el partit.

Després de quasi tres hores amb el partit aturat, els jugadors reanudaren el partit a la pista número 1. Nadal sortí a la pista molt concentrat i sense grans esforços resolgué el segon set.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.