algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Calvo ho té clar: «No hi haurà torres»

Insistí ahir a recordar que el projecte de Grande no entra dins el seu plantejament de ciutat

104650
Aina Calvo deixa la porta oberta al diàleg, però fou taxativa en afirmar que no hi hauria torres.

Aina Calvo ho té clar: no hi haurà torres. La batlessa de Palma reiterà ahir el rebuig contundent i sense emperons al projecte de Vicenç Grande, que mesos enrere anuncià la seva voluntat de remodelar i ampliar l'Ono Estadi, de propietat municipal. Grande proposà, en primera instància, la construcció de tres torres per finançar les obres, tot i que posteriorment s'ha mostrat obert a la possibilitat de fer-ne just una. Així mateix, Grande plantejà a l'Ajuntament de Palma l'opció de construir un camp nou o remodelar el vell Lluís Sitjar, que com Son Moix tampoc no és de la seva propietat "en té menys d'un terç dels títols de copropietat".

«No em sembla que sigui un projecte necessari per a la ciutat. En cap cas no ho tenim previst», manifestà ahir la batlessa de Palma. Aina Calvo, encara com a candidata, ja es mostrà contrària a un projecte que sempre ha catalogat de desproporcionat i innecessari per a la col·lectivitat.

Calvo, interrogada sobre si el Consistori que presideix tenia pensat dur a terme alguna acció a l'estadi, explicà que des de l'Ajuntament «es defensa el caràcter de servei públic de Son Moix». «Defensam el criteri que Son Moix és un equipament públic», insistí. Així i tot, Aina Calvo va fer gala del seu caràcter obert i dialogant. «Parlaré amb el Mallorca, com amb qualsevol altra entitat que m'ho demani, però no es faran». D'aquesta manera, Calvo tancava una vegada més, i de manera definitiva, la possibilitat que el projecte de les torres presentat per Vicenç Grande pugui arribar a convertir-se en una realitat en un futur. Les torres de Son Moix no entren gens ni mica en el model de ciutat que defensa l'actual batlessa socialista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.