muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Roe serà la referència del Palma

Diego Toballina serà, l'any que ve, l'entrenador de l'equip

El Palma Aqua Màgica s'ha assegurat Lou Roe per la pròxima temporada. El club i el jugador han arribat a un acord pel qual Roe jugarà la següent temporada a les files del conjunt celeste. Louis Marquel Roe, un pivot nord-americà de 35 anys i 2'01 metres d'alçada, ja havia jugat a les files del Palma la temporada passada, quan el van fitxar per reforçar el joc interior del club amb vista al final de la temporada. El nord-americà, va demostrar la seva experiència en els quatre partits de Lliga regular que va disputar i en el playoff d'ascens a l'ACB, on els homes de Diego Tobalina van caure eliminats pel Climalia Lleó.

Les estadístiques demostren la seva aportació: en els quatre partits de la Lliga regular que va disputar va anotar un total de 96 punts i de 33 rebots; mentre que al playoff va esdevenir la referència del conjunt palmesà. En els cinc partits va assolir una mitja anotadora de 22'4 punts per partit i un total de 48 rebots, 36 en defensa i 12 en atac. La seva experiència i els seus números van fer que el TAU Vitòria s'hi fixàs per reforçar el seu joc interior amb vista als playoff pel títol ACB. Malgrat no començar cap partit com a titular, va jugar 170 minuts, aconseguí un total de 51 punts i 49 rebots i es posà a l'alçada de l'estrella dels alavesos Luis Scola, que jugant 60 minuts més que el nord-americà va agafar el mateix nombre de rebots.

I és que Roe és un home amb una dilatada experiència al bàsquet espanyol. Va arribar de la mà de l'Unicaja de Màlaga la temporada 97-98 després de passar per dos equips de l'NBA (Detroit Pistons i Golden State Warriors) sense gaire fortuna. esprés de l'Unicaja va començar la seva peregrinació per diferents lligues i equips. Tornà a la CBA americana, després va anar a jugar al Polti Cantú italià per a retornar a la CBA. La temporada 99/00 va reforçar el Drac Inca, des d'on va tornar a l'NBA durant dos mesos sense sort. També cal destacar que Diego Toballina serà l'entrenador del Palma Aqua Màgica la propera temporada, on intentarà aconseguir els millors resultats possibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.