algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

El Comitè de Competició decidirà sobre els fets ocorreguts a Dènia

El Margalidà presentarà al·legacions pels incidents del cap de setmana

El partit transcorria amb la intensitat i l'emoció pròpies d'un play off d'ascens. El Margalidà no havia sabut aprofitar les seves opcions i el Dènia s'havia col·locat amb un còmode 2-0 al marcador que deixava sentenciada l'eliminatòria. Semblava que el partit acabaria sense més incidències.

Però no va ser així, i al voltant del minut 82 el Dènia va refusar una pilota a fora devora la banqueta local. Va ser en aquest moment que va començar tot.

Segons l'entrenador i el president de l'equip de Santa Margalida, el lateral del Margalidà Pedro Garcia va anar ràpidament a recollir la pilota per treure. Però el tècnic local, Pepe Aroca, va agafar l'esfèrica i en lloc de donar-la al jugador mallorquí va fer com si la hi volgués donar però el va enganar. Va ser en aquest moment que Dani Radó, amb les urgències pròpies del moment del partit en què es trobaven, va anar cap a l'entrenador del Dènia a reclamar-li la pilota amb una petita empenta per recriminar que s'hagués rigut del seu company.

A partir d'aquí va començar la baralla. Els aficionats del Dènia van envair el terreny de joc i els cops es van succeir. L'àrbitre, que contemplava els incidents des del mig del camp, va trigar un parell de minuts a decretar l'entrada als vestidors.

Quan els jugadors i la tripleta arbitral es dirigien a les dutxes, els aficionats alacantins van intentar agredir l'àrbitre, tal com reflecteix l'acta redactada pel col·legiat. Ja als vestidors, es reuniren els delegats dels dos equips per decidir si continuava el partit, amb les expulsions del tècnic local, Pepe Aroca, i dels jugadors del Margalidà Radó, Santos i Meca.

El tècnic i els jugadors del Margalidà, juntament amb el president, que havia baixat al vestidor, es van negar a continuar el joc, ja que en qualsevol moment es podien repetir els incidents.

D'aquesta manera es va suspendre el partit. S'ha de recordar, però, que al play off d'ascens de la temporada passada el Dènia ja va protagonitzar incidents similars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.