muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
11°

Manzano: «Només ens ha faltat definició»

El tècnic del Reial Mallorca es mostrà molt satisfet pel joc dels seus jugadors davant el Sevilla

Gregorio Manzano, entrenador del Reial Mallorca, es mostrà satisfet pel partit jugat pel Mallorca, però lamentà la manca de punteria dels seus jugadors. «Hem fet un partit perquè la nostra afició es pogués sentir orgullosa, però només ens ha faltat defició per posar la cirereta», comentà el tècnic andalús, qui assegurà que «avui -ahir per al lector- el públic ha pogut veure dos equips que cercaven la victòria i que han estat generosos en el seu esforç. S'ha vist un partit d'alt nivell i ha merescut la pena presenciar el partit en directe. Jo estic satisfet perquè el Mallorca en cap moment ha perdut la cara al partit i ha jugat de tu a tu amb el campió de la UEFA i la Supercopa d'Europa».

Manzano recordà que el partit era molt complicat perquè «el Sevilla necessitava la victòria i hi ha hagut moments en què s'hauria pogut posar líder si ens hagués marcat, però hem fet una feina magnífica i hem sabut neutralitzar les seves allaus en atac». Sobre l'actuació del col·legiat Iturralde González, Manzano no volgué entrar en polèmiques i tot i assegurar que «no ha volgut veure res a les àrees», afirmà que «ha passat el que ha passat i no ha beneficiat ni perjudicat ningú en concret». En referència al darrer partit de Lliga que enfrontarà el Mallorca amb el Reial Madrid al Santiago Bernabéu i que convertirà els balears en jutges, el tècnic andalús afirmà que «si jo fos del Madrid i jugués contra el Mallorca pegaria bots d'alegria, però el partit encara s'ha de jugar i pot passar qualsevol cosa. Nosaltres no renunciarem a res».

Per altra banda, el tècnic del Sevilla, Juande Ramos, admeté que els seus jugadors estaven «tristos» després de l'empat perquè «hem tengut l'oportunitat d'assolir la primera o la segona posició però al final no hem pogut». «Les baixes han estat un llast important. Hem afrontat el matx molt limitats per la falta de davanters, però el Mallorca també ha sabut jugar bé les seves cartes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.