MARGALIDÀ: López (3), Pedro (3), Pablo (3), Vivó (3), Toni Martí (3), Soto (3), Juanmi (3), Nando (3), Santos (3), Meca (3) i Dani Radó (3).

Óscar Torres (2) per Juanmi i Rojals (2) per Vivó.

DÈNIA: Paco (2), Pablo (2), Teyo (2), José Jaime (2), Juan Carlos (2), Sánchez (2), Luigi (2), Mendoza (2), Víctor Carmona (2), Migue (2) i Borja (2).

Toni (1) per Luigi, Gregory (1) per Víctor Carmona i Cintas (1) per Borja.

ÀRBITRE: Rubio Pérez, regular. Amonestà amb targeta groga els locals Pedro, Pablo, Vivó, Soto, Radó i l'entrenador Tomàs Gibert, a més dels visitants Teyo i Juan Carlos.

GOL:
0-1: minut 76, Migue.

El Margalidà no va poder aconseguir un bon resultat davant el seu públic en el partit d'anada de la fase d'ascens a Segona Divisió B i haurà de remuntar el 0-1 advers al municipal de Dènia.

La primera part va començar amb una gran ocasió al cap de Santos que el porter Paco va treure a la mateixa línia de gol, i que donava bones vibracions a l'equip dirigit per Tomàs Gibert. Però a partir d'aquí el migcampisme es va fer present als dos equips, malgrat que si algú creava cap ocasió de gol eren els vermellencs, que es van merèixer posar-se per davant abans que acabàs aquesta primera meitat.

La segona part començà ben igual que la primera, però en aquesta ocasió va ser Meca qui va disposar d'una ocasió molt clara per avançar el conjunt local.

Però el guió es va repetir. La història de cada temporada va aparèixer a Santa Margalida, ja que un equip que no havia fet res en tot el partit es va posar per davant en una de les dues ocasions que tengueren durant els noranta minuts. Una passada en profunditat de José Jaume permeté que Migue, escorat, pogués batre López i posàs la pilota a la base del segon pal de la porteria del Margalidà i avançàs el Dénia.

D'aquesta manera, doncs, no li queda altre remei que remuntar el 0-1 al municipal de Dénia el proper dissabte a les 19.30 de l'horabaixa.