algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

El Mallorca cerca la tranquil·litat definitiva a Vigo

Un triomf dels homes de Manzano certificaria la permanència davant un Celta extremadament necessitat

81226
Els jugadors del Mallorca celebren un gol marcat al Celta en la primera volta davant la mirada del destituït Fernando Vázquez.
El Reial Mallorca afronta avui horabaixa a Balaídos (17.00 hores) el seu primer «match ball» de la recta final del campionat, davant un Celta de Vigo amb l'aigua al coll.

Una victòria en terres gallegues permetria al conjunt que entrena Gregorio Manzano arribar a la màgica xifra dels 42 punts, en la qual enguany es troba el llistó de la salvació.

La permanència és l'objectiu prioritari per al Mallorca, però un triomf avui davant el Celta també els permetria encadenar per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives i posaria fi a la mala ratxa lluny de l'Ono Estadi en la segona volta del campionat, en la qual l'esquadra vermellenca suma cinc derrotes -Deportivo (1-0), Espanyol (3-1), Vila-real (2-1), Reial Societat (3-1) i Barcelona (1-0)- i només un empat -Atlètic de Madrid (1-1)-.

Per a aquest partit, Manzano no podrà disposar del serbi Bosko Jankovic, que és baixa per sanció, però sí de l'argentí Jonás Gutiérrez, qui ahir superà les darreres proves físiques i entrà finalment en la llista de 19 convocats.

Malgrat tot, la presència del 'Galgo' en l'onze inicial continua sent una incògnita, ja que durant la setmana no ha pogut entrenar amb normalitat a causa d'una estrebada en el múscul psoes ilíac del maluc dret. D'aquesta manera, l'alineació titular del Mallorca dependrà en gran mesura de les sensacions de l'internacional argentí hores abans del matx.

Si Manzano opta per fer jugar Jonás, l'onze del Mallorca serà el format per Moyà a la porteria; Héctor, Ballesteros, Nunes i Navarro en defensa; Pereyra com a únic pivot amb Varela per la banda dreta, Jonás per l'esquerra i Ibagaza en la mitja punta en el centre del camp; i Arango i Víctor en punta. Si finalment el tècnic mallorquinista dóna descans al 'Galgo', Arango es desplaçaria a la banda esquerra i les portes de la titularitat s'obririen per primera vegada a Óscar Trejo, que formaria parella amb Víctor. L'esquema no experimentaria cap altre canvi.

Per la seva banda, el Celta de Hristo Stòitxkov afronta el matx a nou punts de distància del Mallorca i empatat a 30 punts amb el Llevant, que es troba actualment en zona de descens. Des que el búlgar agafà les regnes de l'equip, el Celta ha derrotat el Deportivo i ha perdut a La Romareda davant el Saragossa. Per als gallecs la victòria és vital, però no podran comptar amb el seu màxim golejador, el brasiler Baiano, que ha quedat fora de la convocatòria per un cop al genoll.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.