algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Nadal supera Starace i ara l'espera Ferrer

Els argentins Calleri i Cañas, que superaren Óscar Hernández i Davidenko, s'enfrontaran a l'altra semifinal

Nadal-Ferrer i Calleri-Cañas disputaran avui les semifinals del Trofeu Comte de Godó a la recerca de la finalíssima. El número dos del món, el manacorí Rafel Nadal, cercarà avui el seu triomf número 71 damunt terra davant David Ferrer per repetir per tercera vegada final a Barcelona. Arribar a la darrera ronda permetria a Nadal, a més, superar el suís Roger Federer a la «Carrera de Campions». Nadal, que fins ahir s'havia passejat pel Godó quasi sense suar la camiseta, passà més dificultats de les prevists davant l'italià Potito Starace, que es convertí en el primer jugada que ha estat capaç de rompre el seu servei en tot el torneig. Tot i això, Starace no pogué ni guanyar un set (6-2 i 7-5).

Molt més a gust a la pista es va trobar Ferrer (5), el primer a ficar-se en semifinals després de superar per 7-6 i 6-2 a l'argentí David Nalbandián, el botxí del mallorquí Carles Moyà. Després d'un primer set molt igualat en què cap dels jugadors no va cedir ni una sola bolla de break, Ferrer, que s'adjudicà el joc de desempat, superà Nalbandián en un segon parcial en el qual l'alacantí exhibí el seu millor tennis des que s'inicià el torneig. Fins ara, Nadal i Ferrer, que mai no havia superat la tercera ronda en el Godó, s'han enfrontat tres vegades en terra batuda: el de Manacor guanyà a les semifinals de Roma (2005) i a quarts de final de Roland Garros (2005), mentre que Ferrer s'imposà a quarts de final d'Stuttgart (2004).

L'altra semifinal, la disputaran dos argentins. Agustín Calleri (15), que superà l'espanyol Óscar Hernández en dos sets (6-0 i 6-3) en just una hora de joc, rivalitzarà amb Guillermo Cañas (12), que ho va tenir fàcil davant Nikolay Davidenko, ja que el rus, lesionat en el braç dret, ni tan sols es va vestir de curt. Així mateix, aquesta serà la segona vegada que ambdós jugadors argentins arriben a semifinals del Godó (Cañas ho va fer el 2002, quan fou eliminat davant Albert Costa) i Calleri un any després (perdé davant Moyà). Cañas afronta el duel com a favorit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.