algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Nadal passa per sobre de Chela

El manacorí augmenta a 63 el nombre de victòries en terra batuda

El mallorquí Rafel Nadal va estendre ahir la seva ratxa de victòries damunt terra batuda a 63 en el seu debut ahir al torneig de Montecarlo, en què superà amb autoritat l'argentí Juan Ignacio Chela per 6-3 i 6-1. En només una hora i mitja, Nadal sentencià el seu partit contra Chela i manté així el seu domini sobre els jugadors argentins. Contra Chela, el manacorí exhibí un repertori complet de cops des del fons i deixades que varen paralitzar un rival que sap moure's en aquest tipus de superfícies. En el seu debut en el torneig de Mònaco, Nadal només va tenir problemes en els dos darrers jocs del primer set, encara que en cap moment no va veure perillar el seu domini. El 5-1 del primer set va ser definitiu per distanciar-se, però el més interessant del seu joc va ser l'alt percentatge de primers serveis, fins a un 80 per cent, davant el 57 per cent de l'argentí.

El suís Roger Federer mostrà certa inquietud per saber l'estat de forma de l'espanyol en el seu retorn a terra. «Crec que serà interessant veure com comença la temporada damunt terra», va dir Federer, que aventurà que serà complicat doblegar Nadal enguany. «A la meva ment sé que serà difícil guanyar-li, com sempre. És un rival que ho fa molt bé, any rere any, a terra, així que enguany també serà dur». Amb aquesta seguretat, Nadal confia ara progressar més en aquest torneig, que ha guanyat en els dos darrers anys. Invicte a terra des d'abril del 2005 -en els quarts de final del torneig de València contra el rus Igor Andreev, al de Manacor, li surt ara al pas el belga Kristof Vliegen, que ja va guanyar l'any passat al Principat, i també a vuitens, per 6-3 i 6-3.

El dia resultà perfecte per als espanyols, amb quatre victòries, i cinc d'aquestes a vuitens de final. David Ferrer guanyà el francès Julien Bennetau (6-1 i 7-5), just després de que Tommy Robredo impartís una lliçó al francès Arnaud Clement (6-3 i 6-2), i Juan Carlos Ferrero al xilè Nicolás Massu (6-2 i 6-0). Amb aquests triomfs i la de dimarts de Guillermo García López davant el francès Marc Giquel, Espanya és el país amb més representants a vuitens. Els representants sud-americans, en canvi, protagonitzaren tot un desastre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.