nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

«El primer objectiu serà la permanència»

Ernesto Rodríguez, entrenador de l'Ícaro Alaró, es mostrà «impressionat» per la resposta del públic

L'entrenador de l'Ícaro Alaró, Ernesto Rodríguez, ja té la mirada posada en la propera temporada, en la qual el seu equip jugarà a la màxima categoria del volei femení espanyol, la Superlliga. Rodríguez es mostrà molt satisfet pel joc efectuat per les seves jugadores en la fase d'ascens disputada aquest cap de setmana a Palma, i qualificà de molt important la gran afluència de públic, que omplí el pavelló de la Universitat de les Illes Balears.

-Diumenge, després de perdre el segon set, veiéreu perillar la victòria de l'Ícaro Alaró?
-Sabíem que l'Atalia tendria els seus vint minuts bons i que qualsevol equip d'aquesta categoria ens pot guanyar un set, però sabérem mantenir molt bé la calma. Va ser una situació molt semblant a la de la final de la Copa quan perdérem el tercer set.

-La propera temporada l'equip debutarà a la Superlliga, quines són les vostres expectatives?
-En principi el nostre objectiu serà la permanència. S'ha de tenir en compte que arribam a una categoria nova. Primer haurem de veure com funcionen els clubs rivals i estar molt a l'aguait, perquè la Superlliga femenina és cada any més dura.

-Mantindreu el bloc d'aquesta temporada?
-Encara no ho sabem, hi ha moltes jugadores amb ofertes d'altres clubs i primer hem de saber quin pressupost manejarem. Hem d'aprofitar molt bé els recursos. Per la meva experiència amb el Son Amar en pujar a la Superlliga, un gran pressupost no assegura una gran campanya. Nosaltres en teníem un dels més potents de la categoria i al final vàrem acabar en la quarta posició.

-En principi no continuareu al pavelló de la UIB. Sabeu ja on jugareu la propera temporada?
-Sí, l'aforament del pavelló de la UIB no és suficient. Estam estudiant diverses possibilitats, entre les quals hi ha poder jugar al Germans Escalas o al pavelló de Son Moix.

-Els aficionats feren costat al vostre equip omplint el pavelló tant en la final com en la semifinal. Satisfet per la resposta del públic mallorquí?
-L'ambient al pavelló va ser impressionant. Els dos dies la pista va ser plena. És difícil que un partit de volei, i més femení, aixequi tanta expectació en aquest país. Estic molt satisfet per la resposta que va oferir el públic mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.