muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

L'«efecte Roe» fa reviscolar l'Aqua Màgica de cara al play off

El nord-americà fou el màxim realitzador de la jornada amb 34 punts

L'arribada del nord-americà Lou Roe al Palma Aqua Màgica ha servit per canviar la dinàmica perdedora en la qual s'havia vist immers l'equip. El nou pivot del Palma ha estat el millor realitzador de la jornada amb 34 punts, als quals va sumar 7 rebots en la victòria a la pista de La Palma (82-92), la primera fora camp des de la jornada vint-i-cinquena (81-87 a Melilla). Roe, que ha rebut la segona millor valoració (35) del cap de setmana per darrere de l'inquer Dylan Page (37), ja va ser el jugador més valuós de l'Aqua Màgica en el seu debut de la jornada passada davant el Ford Burgos a Son Moix (97-76).

Per la seva banda, Keith Waleskowski, va tornar a ser qui agafà més rebots de la jornada, amb 17 de capturats davant el Drac Inca. El pivot del Farho Gijón és també el millor de la temporada, amb una mitjana de 10,67 captures per partit, seguit per Chris Massie de l'Aqua Màgica amb 8'1 rebots per partit. En l'apartat dels millors passadors, ha destacat l'actuació del jugador de l'Aigües de València Javier Rodríguez, que ha instaurat una nova marca de la temporada en qüestió d'assistències, amb 16 passades de cistella davant el Tarragona. La llista dels millors passadors d'aquesta campanya continua una setmana més encapçalada pel seu company d'equip Jorge Jiménez (5,13), i amb Pedro Sala (Palma Aqua Màgica) situat en tercer lloc i amb una mitjana de 4'41 assistències per partit.

El jugador de Los Barrios Ricardo Guillén es manté una setmana més com l'home més ben valorat de la temporada, amb una puntuació de 21'19, seguit pel pivot del Drac Inca Dylan Page, amb 19'91. El tercer de la llista és el pivot del Farho Gijón Keith Waleskowski, que té una valoració mitjana de 18'94 punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.