cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

El Reial Mallorca vol donar la campanada

Manzano recupera el doble pivot per frenar l'atac blaugrana i per cercar les seves opcions al contraatac

66770
Juan Arango supera Andrés Iniesta en una jugada del partit de la primera volta jugat a l'ONO Estadi (1-4).

El Mallorca no vol ser cap comparsa al Camp Nou. L'equip vermellenc ha viatjat a la Ciutat Comtal amb la intenció de puntuar al coliseu blaugrana (19.00 hores, PPV) per allargar a quatre la seva ratxa de partits invicte. Per això, el tècnic vermellenc, Gregorio Manzano, intentarà que el Barcelona no trenqui el partit en els primers minuts i, per tant, recuperarà el doble pivot.

El conjunt balear arriba al Camp Nou en un dels seus millors moments de la temporada, després d'acumular tres jornades sense perdre. La darrera derrota vermellenca es produí a Anoeta en la vint-i-sisena jornada, pel resultat de 3-1 enfront de la Reial Societat. Des d'aleshores bel Mallorca ha acumulat dues victòries, ambdues per 2-0 a l'ONO Estadi davant el Betis i el Getafe, i un empat al Vicente Calderón.

Aquesta dinàmica no s'assembla gens a la que es viu al club balugrana. Després d'una setmana moguda per la derrota a La Romareda davant el Saragossa (1-0), les declaracions d'Eusebio Sacristán, en el sentit que s'havia d'exigir més als jugadors; i per la malaltia de Ronaldinho, que no es podrà enfrontar amb el Mallorca, el Barça s'examina davant l'afició i amb el lideratge en joc.

La situació en la classificació del Mallorca, amb nou punts de marge respecte de la zona de descens, no fa que els tres punts en joc al Camp Nou siguin decisius per als balears. Tot i això, l'entrenador no vol cap tipus de relaxació i divendres, en una roda de premsa, ja avisà que fins que l'equip no tengui 42 o 43 punts no el veurà salvat.

Gregorio Manzano recupera per avui el doble pivot, amb Basinas i amb Pereyra exercint aquesta tasca. El tècnic vermellenc pretén ofegar així el joc del Barcelona a mitjan camp, per evitar que en sorgeixin pilotes clares cap als seus davanters. Per davant dels dos migcampistes defensius l'andalús hi col·locarà l'argentí Ibagaza.

A les bandes s'hi posaran de nou Bosko Jankovic, per la dreta, i Jonás Gutiérrez per l'esquerra, mentres que en la punta d'atac hi jugarà el veneçolà Juan Arango.

La línia defensiva serà l'habitual, amb Héctor i amb Navarro de laterals, i Ballesteros i Nunes com a centrals, mentre que la porteria serà defensada pel mallorquí Moyà.

També torna a la convocatòria l'argentí Óscar Trejo, que debutà diumenge passat amb el Mallorca, en un partit en el qual marcà un gol espectacular al Getafe. La jove promesa vermellenca podria tenir una nova oportunitat en la segona part si el tècnic andalús ho considera oportú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.