nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Un sistema que funciona

Gregorio Manzano ja té clar quin és el seu esquema de joc, i els futbolistes que han de desenvolupar-ho. Després de formar amb dos pivots davant l'Atlètic, ahir el tècnic vermellenc va tornar a situar Pereyra com a únic home a la línia de creació, amb Víctor Casadesús i el recuperat Juan Arango en punta d'atac.

Aquest sistema va funcionar una vegada més, i el Reial Mallorca, tot i no tenir el control de la pilota, va crear des del segon minut de partit, la major part de les ocasins. Jankovic, Ibagaza, Arango o Víctor se succeïen davant un molt encertat Abbondanzieri. Però finalment va haver de ser un defensa, Jose Carlos de Araujo «Nunes», qui superàs la porteria del Getafe. Era ja el segon temps, i el quadre vermellenc obria el marcador.

Gregorio Manzano, una vegada més, va saber llegir el partit amb intel·ligència. Primer, reforçant el mig camp, en el qual va introduir Angelos Basinas en el lloc del serbi Bosko Jankovic. Després, ja a les acaballes del partit, va donar entrada a un defensa, Gernando Varela, i a Óscar Trejo, que va sortir al terreny de joc en el minut 89. I va tenir temps per demostrar la seva qualitat i estrenar-se com a golejador. El bagatge del Mallorca ahir va ser, així, molt bo. No es va fer un partit de somni, però es va crear perill damunt la porteria rival, i es va realitzar un treball molt seriós en totes les línies.

El resultat de tot plegat va ser una victòria més que merescuda que deixa els de Gregorio Manzano a una sola passa de segellar la seva permanència a la màxima categoria de la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.