cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Arango vol jugar

El jugador veneçolà no es resigna a perdre's l'important partit contra el Getafe

91242
Juan Arango es mostrà ambiciós.


Juan Arango vol jugar. El futbolista veneçolà del Reial Mallorca, que diumenge passat va caure en mala posició en una jugada durant el partit contra l'Atlètic, pretén ser davant el Getafe. Arango ha anotat als quatre últims partits en què ha pres part (tres amb el Mallorca i un amb la selecció del seu país) i no està disposat a tallar en sec aquesta evolució en el seu joc, especialment en el seu rendiment anotador. Així és que el que semblava que podia ser una baixa per a les quatre o cinc pròximes setmanes s'ha convertit en un dubte per a l'important partit que els vermellencs jugaran davant el Getafe de Bernd Schuster el pròxim diumenge (Ono Estadi, 17.00 hores, PPV). El jugador sud-americà ho té molt clar: vol ser amb els seus companys aquest cap de setmana. I ahir ho repetia una vegada i una altra als periodistes congregats a la ciutat esportiva Antonio Asensio. «Cal no fer més via de la necessària, però la meva intenció és jugar diumenge, i faré tot el possible perquè sigui així», incidí Juan Arango en la roda de premsa posterior a l'entrenament matinal.

Amb set gols en el seu compte particular, només un per sota del màxim realitzador de l'equip, Bosko Jankovic, Arango no es vol perdre un partit que pot deixar molt enfora l'amenaça del descens. «Tenim set punts d'avantatge respecte del descens i una victòria contra el Getafe ens podria fer ampliar aquesta diferència, ja que l'Athletic de Bilbao té un partit molt complicat en el camp del València», analitzava l'internacional veneçolà. Tot i admetre que un triomf contra els madrilenys deixaria la salvació «gairebé enllestida», el davanter vermellenc té un objectiu ben clar al cap: aconseguir tres triomfs més, «com a mínim», en les deu jornades que resten per disputar-se. «Ens falten tres victòries, perquè amb 39 punts dubt que estiguem salvats, tot i que l'Athletic té partits molt complicats. El millor és no confiar-nos i mirar de guanyar tres partits pel cap baix, no sigui cosa que la classificació se'ns compliqui a la recta final», va afirmar Arango.

A més, guanyar el Getafe permetria viatjar la setmana vinent al Camp Nou sense res a perdre i amb la tranquil·litat de mantenir distàncies respecte als tres darrers: «Si guanyam diumenge, podem viatjar a Barcelona amb un mínim de set punts respecte del descens, qui sap si fins i tot amb deu punts. Això ens permetria afrontar el matx no confiats, però sí amb més dosis de tranquil·litat». Després de dues temporades de molt de patiment per mantenir la màxima categoria, al veneçolà se li fa «estrany» trobar-se en aquestes altures del campionat amb un matalàs tan ampli de punts pel que fa al descens. «És veritat que es fa una mica estrany, però en cap cas no ens hem de confiar perquè qualsevol equip pot tenir una reacció com la que nosaltres vàrem experimentar fa dues temporades», va recordar el futbolista vermellenc. Juan Arango es troba a només un gol de situar-se com el segon màxim golejador del Mallorca a Primera en tota la seva història. Una fita molt important en la qual el jugador sud-americà, ara mateix, s'estima més no pensar gaire: «Avui això no significa gaire, perquè l'únic que m'importa és la salvació de l'equip. Després ja tendrem temps de pensar en les estadístiques», va afirmar Arango. De fet, i gràcies als gols anotats en les últimes setmanes, el veneçolà és a només quatre dianes d'igualar el seu registre golejador de la campanya passada, quan va firmar onze gols. «Tant de bo que pugui no tan sols igualar els registres de l'any passat, sinó superar-los», va assegurar amb rotunditat el jugador del Reial Mallorca. Per últim, quant a la jugada en què es va lesionar, Arango s'estima més girar pàgina. «No som jo qui ha d'opinar sobre si els jugadors de l'Atlètic havien de tirar fora la pilota. En el camp hi ha un àrbitre i en qualsevol cas a ell li correspondria aturar el joc», va concloure el futbolista, que no descarta ser diumenge damunt la gespa de l'Ono Estadi. Ha recuperat l'instint golejador i el vol aprofitar al màxim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.